Vilka radiokanaler kan jag få in?

Om du har ett Com Hem-uttag med två eller tre hål har du också tillgång till analoga radiokanaler.

På alla orter ligger radiokanalerna på samma frekvenser i kabel-nätet som i luften. Du har tillgång till hela FM-bandet (87 - 108 MHz).

Radiokanaler i din Digitalbox

För att få tillgång till dina radiokanaler i din digitalbox trycker du på Tv/Radio-knappen* på din fjärrkontroll (funktionen saknas på FiberLAN och i våra TiVo-boxar).

Har du en av våra digitalboxar, abonnerar på någon av våra digital-tv-utbud och är ansluten till vårt FiberKoax-nät har du tillgång till radiokanalerna nedan

RadiokanalKanalplats i digitalbox
SR P1001
SR P2002
SR P3003
SR Sisuradio004
BBC World Service005
Radio France int006
NPR008

Tillgång till andra radiokanaler finns också om du abonnerar på motsvarande tv-kanal exempelvis Rai Radio, Pink Radio, RNE Radio 1 och Deutchlandfunk.

*knappen varierar mellan modeller av digitalboxar, på Motorola modellerna väljer du radio genom att trycka på knappen FAV.