Trådlös tv-brygga TG234

Med vår trådlösa tv-brygga slipper du kablarna mellan digitalbox och router. Tv-bryggan är enkel att installera. Den består av två enheter. Den ena ansluter du till din router och den andra enheten till din digitalbox.

Observera att tv-bryggan endast fungerar tillsammans med LAN-digitalboxar. Kontakta Kundservice om du är osäker på vilken typ av box du har.

image-1
Installation
Installationsguide Ladda ner
Egenskaper
Tillverkare Technicolor
Modell TG234
Nätadapter
Effektförbrukning 5 W påslagen
Storlek 153 x 233 x 31mm
LAN 4 st 1000 Mbit/s ethernet
WiFi 5GHz, IEEE 802.11ac
Kryptering WPA2
WPA2 + WPA mixed mode