Hemtelefon i mobilen

Hemtelefon i mobilen är en app som används i din smartphone. Den kopplar din, eller hela famijens telefoner till ert hemtelefonnummer så att ni kan ta emot samtal och ringa för hemtaxa även i mobilen.

Med Hemtelefon i mobilen kan du:

  • Ringa för din hemtelefontaxa från mobilen både hemma, på stan och från utlandet när du är uppkopplad mot ett trådlöst nätverk (WiFi).
  • Svara i mobilen när det ringer på det fasta hemtelefonnumret.
  • Koppla hela familjens mobiler till hemnumret och ni kan ta emot samtal och ringa varandra på hemtelefonnumret via era mobiler (upp till fem appar).

För att skaffa tjänsten

Hemtelefon i mobilen ingår kostnadsfritt för dig med telefoniabonnemang hos Com Hem. För att ta del av tjänsten krävs detta:

  • Du behöver ett telefoniabonnemang hos Com Hem
  • Användaruppgifter till Mina sidor
  • En Smartphone med iOS som kan köra appen (appen Hemtelefon i mobilen fungerar till de flesta nya smartphones med iOS)
  • Tillgång till ett trådlöst nätverk (WiFi)

Frågor och svar

I prislistan som gäller för privatkunder får du information om vad det kostar att ringa med oss. 
Har du något av våra äldre telefoni-abonnemang ber vi dig kontakta Kundservice. Kundservice hjälper dig med aktuell prislista just för ditt abonnemang.

Prislista för privatkunder

Samtal mellan telefoniabonnenter hos Com Hem kostar 0 kr/minut (öppningsavgift tillkommer).

Prislista Telefoni

Logga in med mobilt BankID eller Com Hem Konto. Kontouppgifter till ditt Com Hem Konto hittar du på din faktura. Lösenordet till Mina sidor är samma som du använder i apparna Com Hem Play och Hemtelefon i mobilen.

Logga in
Glömt lösenord

Så fungerar mobilt BankID

Ja, alla telefonikunder får en samtalsspecifikation.

Om du betalar med pappersfaktura eller autogiro får du samtalsspecifikationen med posten. Väljer du att betala via e-faktura ser du den tillsammans med fakturan hos din Internetbank.

I vår prislista för utlandssamtal får du information om vad det kostar att ringa till olika länder. Om du ringer många samtal till andra länder kan vi erbjuda tillvalstjänsten Utland.

Prislista för samtal till utlandet

Ja, Com Hem har fördelaktiga priser på både den fasta avgiften och på samtalskostnaden, dessutom ringer du för 0 kr/minut till andra som har telefoni hos Com Hem (öppningsavgift tillkommer).

Har du en annan fråga?