Tillval för TV och premiumkanaler

Com Hem erbjuder ett stort utbud av tillval och premiumkanaler. Som vanligt gillar vi valfrihet och ger dig möjligheten att själv bestämma vad som ska ingå i ditt abonnemang. Du tecknar enkelt ett tillvalsabonnemang via comhem.se, Mina sidor eller hos vår Kundservice.

Tillvalskanaler

Com Hem har Sveriges största kanalutbud. Du som redan abonnerar på något av våra digital-tv-paket kan addera så kallade tillvalskanaler för att utforma ett perfekt paket för just dig. Många av våra kanaler finns även i HD.

Mer om Tillvalskanaler

Pay-per-view

Pay-per-view är tjänsten som ger dig möjlighet att beställa hem enstaka matcher ur C Mores utbud direkt till din tv, utan att ha ett abonnemang. Du betalar bara för det du faktiskt väljer att se. För att kunna beställa Pay-per-view behöver du en digitalbox och ett av våra digital-tv-abonnemang.

Mer om Pay-per-view

V sport, series & film och Viaplay

V sport, series & film ger dig närmare 600 filmnyheter varje år i samarbete med bland andra NBC Universal, Walt Disney och Sony Pictures utan reklamavbrott. Sportsändningarna har bland annat Premier League, Champions League och NHL. Viasat sälj som tillvalspaket till något av våra grundabonnemang TV Bas HD, TV Silver Flex eller TV Guld.

I alla tillvalspaket ingår appen Viaplay, en streamingtjänst som innehåller filmer, serier och sport.

Mer om V sport, series & film

C More och C More Play

C More ger dig de senaste storfilmerna och tv-serierna, klassiska biosuccéer, familjefilmer och svenska favoriter utan reklamavbrott. Här finns sportsändningar med SHL och HockeyAllsvenskan, ledda av några av Sveriges främsta sportexperter. C More säljs som tillvalspaket till något av våra grundabonnemang TV Bas HD, TV Silver Flex eller TV Guld.

C More Play är en kostnadsfri tjänst för dig som har ett abonnemang från C More. 

Mer om C More

Syskonabonnemang

Om du vill se dina digitala tv-kanaler i mer än ett rum kan du teckna tjänsten Syskonabonnemang. Med ett Syskonabonnemang menas att du använder en spegling av ditt nuvarande abonnemang på en annan digital-tv-mottagare. För att teckna Syskonabonnemang tar du kontakt med vår Kundservice.

Teckna Syskonabonnemang - Kontakta Kundservice

Frågor och svar

På Com Hem strävar vi alltid efter att ge kunderna det bästa innehållet och vi är givetvis måna om att hela tiden utveckla och utöka vårt utbud. Som en del i det arbetet förhandlar vi just nu med Discovery avseende rättigheterna att distribuera Dplay, och vår förhoppning är att vi ska nå en överenskommelse så snart som möjligt.

Ja, du kan spela in ditt bokade evenemang och titta på det när du själv har tid och lust.

Via vårt röststyrda talsvar går det inte längre att beställa Pay-per-view. För att beställa hänvisar vi dig att logga in på Mina sidor alternativt ring till Kundservice så hjälper vi dig.

Mina sidor

Du hittar kanalplatserna på sidan för Pay-per-view.

Har du en annan fråga?