Samsung

Samsung är världens största mobiltillverkare och de har mobiler i alla prisklasser, med serierna Galaxy S och Galaxy Note som flaggskeppsmodeller. Samsung använder Googles operativsystem Android som ger dig nästan obegränsade möjligheter att anpassa din telefon precis som du vill ha den.

Köp din Samsung med abonnemanget Mobil Obegränsad för att dra mesta möjliga nytta av din nya mobil. Endast 99 kr/mån i tre mån och ingen bindningstid!

De senaste mobilerna från Samsung

Med Galaxy Note10 och Note10+ flyttar Samsung gränserna för vad du kan göra med din mobiltelefon. Både Note10 och Note10+ är mer än telefoner: de är en PC, en spelkonsol, ett anteckningsblock, en bild- och videoredigeringsenhet skapad för dig med verkligt höga krav.

Läs mer och beställ Galaxy Note10
Läs mer och beställ Galaxy Note10+

S10+ och S10 är verkligen den nya generationens mobiltelefoner, för den nya generationens användare. Med en banbrytande infinityskärm, fingeravtrycksläsare i skärmen och ytterligare tekniska innovationer för kamera och prestanda.

Väljer du S10e får du en smart mobil med riktigt bra kameralösningar. Den har dubbel kamera och bländare som ger dig skarpa bilder även i svagt ljus. Du kan förändra skärpedjup, lyfta fram detaljer, och med den främre kameran på 10MP kan du ta snygga selfies.

Läs mer och beställ Galaxy S10+
Läs mer och beställ Galaxy S10
Läs mer och beställ Galaxy S10e

Samsung Galaxy A är en serie mobiler från Samsung som ger fler möjligheten att få en mobil med verkligt bra prestanda, design och kamera.

Med Galaxy A80 får du en innovativ kameralösning; det är samma kamera som tar bilder åt båda hållen. Med andra ord behöver du inte längre kompromissa med kvaliten i dina selfies!

Läs mer och beställ Galaxy A80