För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Möt Friberg i exklusiv intervju

Tjena Friberg! Ni blev ju det andra laget att kvala in till Fragbite Masters-finalerna efter en enastående insats mot Team SoloMid i Blue Bracket-finalen. Först och främst, hur känns det att för första gången kvala in till FBM-finalerna?
Halloj! Det känns självklart bra att kvala in, vi har haft en tyngre period ett tag nu men vi börjar se ljuset i horisonten!

Ni vann ju första säsongen av Fragbite Masters, som spelades online. Känner ni någonstans att ni vill “ta tillbaka titeln”?
Det är klart att vi vill ta tillbaka titeln, alla titlar som utspelas i Sverige vill vi verkligen vinna. Det är alltid bra lag när det bara är ett fåtal lag som kvalar in men inga som vi inte kan slå!

Vad har du för förhoppningar/förväntningar på LAN-finalerna, utöver fina matcher?
Förhoppningen är väl att vi ska komma vinnandes ur turneringen, vi känner verkligen att vi är på rätt spår just nu med det vi håller på med så när vi väl ska på finalerna hoppas jag att vi kan ta med vårat “A-game”.

Det är ju bara svensklag som kvalat in till Fragbite Masters än så länge. Finns det någon rivalitet mellan er och Fnatic, och vad skulle det betyda att norpa titeln över dem?
Klart det finns lite rivalitet, det värmer alltid lite extra när man slår Fnatic. Det skulle betyda mycket, vi har alltid spelat jämnt mot Fnatic och de är oftast de jämna matchvinsterna som känns bäst!

Sommaren var en ganska tuff period för er resultatmässigt, men på senare tid har ni börjat visa upp rejält imponerande resultat, bland annat det mot TSM i Blue Bracket-finalen. Kan du sätta fingret på vad det är som ligger bakom er uppsving?
Jag tror det har varit för mycket att tänka på för oss alla, mycket press och för mycket turneringar & matcher. Vi har tagit det mer “chill” nu och inte praccat lika mycket förrän vi började förbereda inför majorn som kommer nu i slutet av oktober. Sen efter man varit nere känns det alltid extra bra att slå tillbaka, och då även jäkligt hårt!

Tack så mycket för intervjun, och lycka till på finalerna!
Tack så mycket och vi ses där! #GONINJAS