Nyheter

Mors dag och mors filmer

På Mors dag den 28 maj kan det vara på sin plats att se en film som på ett eller annat sätt handlar om just henne. Kanske är det rentav din egen dag? Hurra! Oavsett omständigheterna ger vi här några tips.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Äventyrssporten fortsätter resten av maj

Vi fortsätter frivisningen av kanalen Extreme Sports Channel under hela maj månad! Där upplever du surfing, mountainbike och en massa annat på kanalplats 116.

Läs mer

Sverigepremiär för The Moorside på Cirkus

I playtjänsten Cirkus kan du nu se den hyllade serien The Moorside, om en nioåring flicka från norra England som plötsligt försvinner. Miniserien i två delar är producerad av BBC.

Läs mer

Frivisning på TNT ger dig mängder av serier

För dig som är digital-tv-kund frivisar vi kanalen TNT ända fram till månadsskiftet, så du kan börja följa serier som du kanske inte sett tidigare. Dessutom finns serier som du kan se när du själv vill.

Läs mer

Vinnarna i tävlingen utsedda

Kör så långt du kan på en minut! Tag dig in på topplistan med chans att vinna fina priser. Tävlingen pågick till och med den 4 april, men du kan spela hur många gånger du vill.

Läs mer
Visa fler nyheter