För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Nyheter

Unna dig en film ikväll

Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.

Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.

Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!

Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Visa fler nyheter