Nyheter

Semifinaldags i Champions League

På tisdagen och onsdagen spelas de första semifinalerna i Europas finaste klubblagsturnering. Vilka avancerar till finalen?

Läs mer

Vilka kanaler sänder vilka fotbollsmatcher?

Com Hem älskar fotboll och via oss kan du se mängder av fotbollsmatcher! Så många matcher att det ibland kan vara svårt att veta i exakt vilken av alla kanaler som just den match som du vill se kommer att visas. Därför finns här en guide till de mest populära ligorna, vilka kanaler som sänder dem och också hur man får tillgång till kanalerna. För vi vill ju inte att du ska missa en enda minut av all härlig fotboll!

Läs mer

Game of Thrones® säsong 6

Det känns som en evighet sedan det sista avsnittet av den femte säsongen sändes. Men väntan på nästa säsong är snart över för alla oss som älskar Game of Thrones.

Läs mer

TiVo byter utseende

Som du kanske märkt har Com Hem nyligen bytt kostym. Vårt nya och uppdaterade utseende kommer även att synas i din TiVo-tjänst.

Läs mer

Star Wars: The Force Awakens är här. Väntan är över.

Nu säger vi välkommen hem till TV-soffan, till såväl gamla som nya karaktärer i den senaste filmen i den klassiska Star Wars-serien.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i TiVo

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i TiVo-boxen just nu.

Läs mer
Visa fler nyheter