För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Nyheter

Se uppladdningen inför Allsvenskan på C More

Efter några dystra månader utan svensk klubbfotboll är det äntligen dags för den klassiska försäsongen. C More sänder fler matcher än någonsin med lag på jakt efter storformen.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
Sjätte säsongen av Homeland startar på SVT1 16 januari 2017

Väntan är över - nu är Homeland tillbaka

Redan innan premiären 2011 var Homeland en av de mest omskriva tv-serierna och den blev snabbt en succé bland tittarna. Nu är Carrie Mathison med flera tillbaka i en sjätte säsong.

Läs mer

Star Wars™ tar över Viasat Film Hits

Den 6 januari till och med den 8 januari har Viasat Film Hits STAR WARS-helg! På kanalplats 90 kan du då se alla sju filmerna från den episka sagan som utspelar sig för länge sedan i en galax långt, långt borta.

Läs mer

Ny serie av Colin Nutley på C More

Från och med årsskiftet kan du se nya kriminaldramaserien Saknad, med regi av Colin Nutley - och visst är det Helena Bergström och Molly Nutley som har huvudrollerna.

Läs mer

Andra säsongen av Line of Duty

Nu kan du se andra säsongen av Line of Duty - var du vill. Streama alla sex avsnitt med kriminalassistent Fleming i den spännande BBC-serien.

Läs mer
Visa fler nyheter