Nyheter

Trygg Surf - säkerhet på nätet

Med vårt säkerhetsprogram Trygg Surf slipper du oroa dig för intrång och skadeprogram som försöker komma åt din personliga information på nätet.

Läs mer

Upplev Disneys den gode dinosaurien

Tänk om asteroiden som för alltid förändrade livet på jorden i själva verket missade planeten helt och hållet och dinosaurierna aldrig dog ut?

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Se filmer från festivaler

Filmfestivalen i Cannes fyller 70 år! Medan stjärnorna flockas på röda mattan på Franska rivieran, firar vi på Com Hem genom att tipsa om några festivalvinnande och nominerade filmer från 2014 och 2015.

Läs mer

Premiär för The Hour på playtjänsten Cirkus

Från den 6 maj kan du se första säsongen av The Hour. Serien utspelar sig på en engelsk tv-redaktion i mitten av 50-talet, där de tre huvudpersonerna dras in i en spionaffär i samband med Suezkrisen.

Läs mer

Tävla dig till Rom med Travel Channel

Har du alltid drömt om att resa till Rom? Kanske med utflykter där du lär känna den italienska matkulturen? Tillsammans med Travel Channel ger vi dig nu möjligheten att vinna en riktig drömresa!

Läs mer
Visa fler nyheter