För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Nyheter

Ny säsong av The Bletchley Circle

Är du ett fan av välgjorda brittiska kriminaldramer? Då får du inte missa The Bletchley Circle på Cirkus. Den andra säsongen kan du se från 26 juli.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Tiobio på TV12

När sommarkvällen blir lite för kall, eller när myggen blir lite för enträgna passar det perfekt att dra sig in och titta på film. Det har TV12 tänkt på och bjuder på bra filmer klockan 22 varje kväll.

Läs mer

Com Hem till Pride

Nu startar Pride Stockholm 2016 och Com Hem kommer finnas på plats i Pride Park i Stockholm under hela veckan. Hälsa gärna på i vår monter och se till att pimpa din Compal-router i regnbågens färger!

Läs mer

Com Hem till den allra bästa fotbollen

Premier League. Champions League. La Liga. De allra hetaste matcherna. För dig som har ett Viasat-abonnemang hos Com Hem.

Läs mer

Po är tillbaka - hyr trean ikväll!

Om du gillade den sköna pandan Po i de två första filmerna, kommer du inte bli besviken. Nu är han tillbaka i den tredje filmen, som har hyrfilmspremiär i Play & Film i TiVo den 18 juli!

Läs mer
Visa fler nyheter