Nyheter

Mest sedda hyrfilmerna i TiVo

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om några av hyrfilmerna som toppar listan i TiVo-boxen just nu. Du hittar dem snabbt och enkelt genom att trycka på Play & Film-knappen på fjärrkontrollen och navigera till Topplistan under Film.

Läs mer

Vinn en resa till kärleken

Alla Hjärtans Dag står för dörren och då vill vi på Com Hem skänka en extra tanke till några av er som spenderar extra mycket tid online: alla ni par i långdistansförhållanden. Nu får ni chansen att träffa varandra - på riktigt!

Läs mer

Full fart i Värmlandsskogarna

Svenska rallyt är en av årets höjdpunkter för alla som är intresserade av motorsport. Men även den som inte är insatt i hästkrafter och bilmodeller blir fascinerad över hur fort det går att köra på smala, och hala, skogsvägar.

Läs mer

En film om dagen

Här ger vi dig ett noga urval av russinen ur kakan och presenterar en suverän film varje dag. Varje måndag uppdaterar vi med en ny veckas filmtips så du har något att se fram emot varje dag i februari.

Läs mer

Världspremiär för nya Beck-filmen på C More

Den 6 februari är det premiär för Beck: Steinar, den andra Beck-filmen med exklusiv världspremiär på C More. På nyårsdagen fick vi se Martin Beck i den första av fyra nya filmer med världspremiär hos C More. Ytterligare två nya Beck-filmer får sedan premiär på C More i början av mars och april.

Läs mer

I väntan på den allsvenska fotbollen

I vinter ger C More dig chansen att ladda upp med massor av försäsongsmatcher! Nu slipper du stå ute i kylan och frysa - eller åka till Dubai - för att följa ditt favoritlags förberedelser inför säsongen.

Läs mer

Visa fler nyheter