För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

22/11 1963 sänds på FOX

11.22.63 – spännande tidsresa på FOX

Följ Jake Eppings försök att ändra historien. Nu har den omtalade thrillerserien 11.22.63 kommit till Sverige.

Den amerikanska thrillerserien 11.22.63 är baserad på Stephen Kings bok med samma namn. Serien handlar om läraren Jake Epping (James Franco) som reser tillbaka i tiden till 1960-talet med uppdrag att ändra historien och förhindra mordet på president John F. Kennedy. Men hans uppdrag hotas när han blir förälskad i den vackra bibliotekarien Sadie (Sarah Gadon), och när det förflutna inte vill ändras.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=Tv0tv1RngRQ

Producent för serien är den flitiga J.J. Abrams, som senast regisserade Star Wars: Force Awakens. Han har med Fringe och Lost tidigare visat att han har ett öga för TV-serier. Förutom James Franco och Sarah Gadon finns även exempelvis Josh Duhamel, Chris Cooper och Lucy Fry i rollistan.

Du ser 11.22.63 på FOX, måndagar 20.55. Serien startade 11 april med ett dubbelavsnitt. Om du missade det kan du använda funktionen 7 dagars omstart i din TiVo-box.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer