För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

22/11 1963 sänds på FOX

11.22.63 – spännande tidsresa på FOX

Följ Jake Eppings försök att ändra historien. Nu har den omtalade thrillerserien 11.22.63 kommit till Sverige.

Den amerikanska thrillerserien 11.22.63 är baserad på Stephen Kings bok med samma namn. Serien handlar om läraren Jake Epping (James Franco) som reser tillbaka i tiden till 1960-talet med uppdrag att ändra historien och förhindra mordet på president John F. Kennedy. Men hans uppdrag hotas när han blir förälskad i den vackra bibliotekarien Sadie (Sarah Gadon), och när det förflutna inte vill ändras.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=Tv0tv1RngRQ

Producent för serien är den flitiga J.J. Abrams, som senast regisserade Star Wars: Force Awakens. Han har med Fringe och Lost tidigare visat att han har ett öga för TV-serier. Förutom James Franco och Sarah Gadon finns även exempelvis Josh Duhamel, Chris Cooper och Lucy Fry i rollistan.

Du ser 11.22.63 på FOX, måndagar 20.55. Serien startade 11 april med ett dubbelavsnitt. Om du missade det kan du använda funktionen 7 dagars omstart i din TiVo-box.

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter