22/11 1963 sänds på FOX

11.22.63 – spännande tidsresa på FOX

Följ Jake Eppings försök att ändra historien. Nu har den omtalade thrillerserien 11.22.63 kommit till Sverige.

Den amerikanska thrillerserien 11.22.63 är baserad på Stephen Kings bok med samma namn. Serien handlar om läraren Jake Epping (James Franco) som reser tillbaka i tiden till 1960-talet med uppdrag att ändra historien och förhindra mordet på president John F. Kennedy. Men hans uppdrag hotas när han blir förälskad i den vackra bibliotekarien Sadie (Sarah Gadon), och när det förflutna inte vill ändras.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=Tv0tv1RngRQ

Producent för serien är den flitiga J.J. Abrams, som senast regisserade Star Wars: Force Awakens. Han har med Fringe och Lost tidigare visat att han har ett öga för TV-serier. Förutom James Franco och Sarah Gadon finns även exempelvis Josh Duhamel, Chris Cooper och Lucy Fry i rollistan.

Du ser 11.22.63 på FOX, måndagar 20.55. Serien startade 11 april med ett dubbelavsnitt. Om du missade det kan du använda funktionen 7 dagars omstart i din TiVo-box.

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Com Hem Play i din mobiltelefon

Nu ingår Com Hem Play i TV Guld och TV Silver

9 september 2016

Appen Com Hem Play ger dig möjlighet att se på tv var du vill. Nu kan du ta med dig ditt utbud även om du inte har TiVo.

Läs mer
Visa fler nyheter