Se ABC Studios fritt fram till 20 december

Sträcktitta på serier i playbiblioteket från ABC Studios ända fram till 20 december! Nu kan du som är digital-tv-kund se serier som The Whispers och Code Black när du vill i TiVo och Com Hem Play.
© ABC Studios 2017.

Fram till den 20 december kan du passa på att se hela säsonger av spännande och roliga serier. Här nedan ser du några exempel på godbitar som vi rekommenderar.

The Whispers

Vi älskar att leka och spela spel med våra barn. Men vad händer när någon annan börjar leka med dem också? Någon vi inte kan se eller höra. Ett flertal barn har börjat prata med en låtsaskompis, Drill - som dock inte är lika påhittad som barnens föräldrar tror och vars mystiska lekar snart blir farliga och på blodigt allvar.
Streama säsong 1 av The Whispers från ABC Studios i Com Hem Play
code-black

Code Black

I den här sjukhusserien följer vi Mario, Christa, Angus och Malaya, som alla fyra anländer till det det som ska bli deras hem de närmaste åren: den ständigt överbelastade akutmottagningen på Angels Memorial Hospital i Los Angeles. Code Black är ett adrenalinfyllt sjukhusdrama som utspelas på en av USA:s mest beryktade och stressiga akutmottagningar, där inflödet av patienter med allvarliga åkommor aldrig verkar ta slut. Chef över det kontrollerade kaoset är Dr. Leanne Rorish, känd för att framgångsrikt utföra högriskoperationer på ”Center Stage”, det utrymme som är reserverat för de allra svåraste fallen.
Streama hela säsong 1-2 av Code Black från ABC Studios i Com Hem Play

uncle-buck

Uncle Buck

Uncle Buck är en oansvarig kille som älskar allt som är roligt, som behöver ett jobb och någonstans att bo. Som av en händelse så har hans brorsbarns nanny precis slutat, och därför behöver deras föräldrar hans hjälp. Hans något okonventionella personlighet kan vara precis vad familjen behöver och de kanske har svaren på hans problem också.
Streama hela första säsongen av Uncle Buck i Com Hem Play

dead-of-summer

Dead of Summer

Det som skulle bli en rolig sommar förvandlades till en skräckfylld upplevelse som lägerledarna med nöd och näppe överlevde. När sommaren närmar sig slutet ska den sekelgamla striden mellan gott och ont vid sjön Stillwater avgöras en gång för alla. Det är 1980-tal. Skolan är slut för sommaren. Camp Stillwater ska öppna igen efter att ha varit stängt i åratal. Men en mörk övernaturlig kraft vaknar och det som skulle bli en härlig sommar med sol och nöjen blir en mardröm av skräck och ondska.
Streama hela första säsongen av Dead of Summer i Com Hem Play

Fler serier

Om du har riktigt mycket tid och kan plöja ett tiotal säsonger under ett par veckor, kan du även se den hyllade sjukhusserien Grey's Anatomy från början eller tillbringa kvällarna och dagarna med kriminalserien Castle och äventyrsserien Once Upon a Time.

Så ser du frivisningen

Du hittar ABC Studios här i Com Hem Play och under Play & Film - Playtjänster i TiVo. Om du är sugen på att fortsätta titta på serierna efter frivisningen, ingår playbiblioteket från ABC Studios i TV Guld. Det kan även läggas till ditt befintliga abonnemang.