Filmtips inför alla hjärtans dag

På fredag firas alla hjärtans dag och vi har därför samlat ihop ett gäng hyrfilmer i Comhem Play som är fyllda med allt från romantik och drama till mer spännande och nervkittlande filmer.
© 2019 Warner Bros. Entertainment Inc. TM & © DC Comics.

Istället för dyra restaurangbesök med efterföljande bio – ordna en filmkväll hemma med dina nära och kära och bjud på middag eller köp take away. Kryp upp i soffan och njut av filmer som aldirg slår fel. Alla hyrfilmer hittar du i Comhem Play, under Butik.

Five Feet Apart

Stella Grant är som vilken 17-årig som helst – hon är knuten till sin bärbara dator och älskar sina bästa vänner. Men till skillnad från de flesta tonåringar spenderar hon mycket av sin tid på sjukhus som patient med cystisk fibros. Hennes liv av rutiner, gränser och självkontroll testas när hon möter den charmiga patienten Will.

The Aftermath

Efter andra världskrigets slut anländer Rachael Morgan (Kiera Knightley) till Hamburg för att återförenas med sin man Lewis. Men snart får Rachel veta att paret ska dela sitt nya hem med husets tidigare ägare (Alexander Skarsgård), något som inte blir helt problemfritt.

Tröttnat på kärleksfilmer?

Tillhör du dem som tycker att kärleksfilmer bara är trams och vill se något helt annat? I kategorin ”När du har tröttnat på kärleksfilmer” hittar du en samling av spännande, mörka och kanske även det bästa filmerna. Sök upp kategorin och leta fram din nya favoritfilm i Comhem Play, Tv Hub eller Tivo som du hittar under ”Play & Film”.

Joker

Se Oscarsbelönade Joaquin Phoenix tolkning av den kände superskurken Jokern. I filmen får vi följa Arthur, en man som möts av grymhet och förakt av samhället, som försöker slå igenom som ståuppkomiker, men med sina psykiska problem leder till att han tar sig an ett alter ego.

Tre sekunder

Se Joel Kinnaman axla rollen som Peter Koslow, en informatör åt polisen, som tvingas in i fängelse för att fortsätta infiltrera maffian. Frågan är hur länge han kan hålla sitt uppdrag hemligt.

Så enkelt hyr du film

Du vet väl hur enkelt det är att hyra film? Kostnaden kommer på din nästa faktura och filmen är tillgänglig i 48 timmar på alla plattformar – oavsett om du gjort beställningen via mobil, dator eller surfplatta.

  • I Tv Hub hittar du filmerna under Butik ”Cupid rekommenderar” och "När du tröttnat på kärleksfilmer".
  • Logga in i Comhem Play och gå till Butik. Du ser alla filmer under "Cupid rekommenderar" och "När du har tröttnat på kärleksfilmer". Så här hyr du film i Comhem Play.
  • I TiVo hittar du filmerna i temat "Cupid rekommenderar" och "När du har tröttnat på kärleksfilmer" under Play & Film. Så hyr du film i TiVo.