Allan Karlsson, 101, är här igen

Hundraåringen har blivit ett år äldre och är nu Hundraettåringen som smet från notan och försvann. Uppföljaren bjuder in till ett nytt fantastiskt kapitel om hans liv och kan nu hyras i Play & Film i TiVo.
© 2017 Buena Vista © 2017 Nice FLX Pictures

Allan Karlsson och hans vänner börjar nu bli rastlösa på Bali efter ett år i lyx. Men när Allan bjuder på den oförglömligt goda läsken Folksoda så blir det fart igen. Inte bara på Allan och sällskapet, utan även på hämndlystna gangsters, ryska bekanta från förr och amerikanska CIA. I uppföljaren till "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" bjuder Hundraettåringen in till ett nytt, fantastiskt kapitel om hans osannolika liv.

"Hundraettåringen som smet från notan och försvann" är regisserad av bröderna Måns och Felix Herngren med Robert Gustafsson som återvänder i rollen som Allan Karlsson. Den första filmen, "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" fick åtta Guldbaggenomineringar och var en biosuccé som den sjunde mest sedda filmen någonsin i svensk biohistoria.

Här hittar du Hundraettåringen

Du hittar filmen under temat ”Premiärer” i Play & Film i TiVo. Om du vill se den första filmen, Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, ligger den under temat "Topplista". Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. När du hyrt filmen är den tillgänglig i 48 timmar.