Allsvenskan på C More är tillbaka

Är du trött på uppehållet i Allsvenskan? Då blir du riktigt glad i helgen! Den 1 juli drar allt igång igen med matcher i dagarna tre. Sen fortsätter fotbollsfesten ända till november.

I en något haltande tabell kan vi se att serieledande Malmö FF har klarat av vårens matcher allra bäst. Den enda förlusten kom mot jagande IFK Norrköping, som har samma poäng men en match mer spelad. Därefter följer ett helt koppel av lag som ligger strax bakom, fast beslutna att också blanda sig i toppstriden under resten av säsongen.

Längst ned ser det dystert ut för nykomlingarna AFC Eskilstuna och Halmstads BK och även Kalmar FF. Men när sommarfönstret öppnar, kan det kanske blåsa in vindar av ny livskraft och energi i de hittills något svaga trupperna. Gemensamt för många lag, är att de inte tycker att de fått ut riktigt allt och att det finns mer att ta av. Det är nu det gäller att maximera resultaten.

Se matcherna på C More

Du ser matcherna på C More i paketen C More Sport eller C More Sport, Film & Serier och med appen och webbplatsen Com Hem Play kan du även ta med dig matcherna vart du vill och se fotboll i sommarstugan, bussen, fikarummet, på rasten eller på väg vart du vill i Sverige.

Så skaffa ett abonnemang redan idag för att inte missa andra halvan av Allsvenskan. Det återstår mängder av matcher under både sommaren och hösten med spänning, underhållning och läckra strutar med fotbollsgodis!

Helgens matcher

Efter en månads uppehåll är det nu slut på vilan och matchandet återupptas. Den första omgången spelas så här.

1 juli
Malmö FF - AFC Eskilstuna 16.00
GIF Sundsvall - IK Sirius FK 16.00
Halmstads BK - IF Elfsborg 18.00

2 juli
Jönköpings Södra IF - IFK Göteborg 15.00
Örebro SK - IFK Norrköping 17.30
AIK - Östersund 17.30

3 juli
Djurgårdens IF - Kalmar FF 19.00
BK Häcken - Hammarby IF 19.00