För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Arga fåglars film

Vinn en resa till Portugal!

Ta chansen att vinna en äventyrsresa med Angry Birds! Flyg hela vägen till Portugal och missa inte heller att se filmen i Play & Film i TiVo.

Nu kan du tävla om en helt oförglömlig upplevelse - en tre dagar lång äventyrsresa till Portugal för hela familjen. Ni får klä ut er, åka piratskepp, vara kapten på skutan och leta skatter, klättra i rep och gå över hängbroar, leka lekar och bo på ett fyrstjärnigt hotell i tre nätter. Missa inte möjligheten att vinna ett minne för livet!

Så gör du

För att vara med och tävla behöver du
- följa oss på Instagram
- se till att själv ha en öppen profil på Instagram
- posta en bild som visar en stark upplevelse med din familj
- motivera varför du ska vinna äventyrsresan
- ge inlägget hashtaggarna #AngryBirdsFilmen och #starkareupplevelser

Tävlingen pågår till och med den 16 oktober. För närmare detaljer, se tävlingsvillkoren

Se filmen

På en paradisö bor nästan enbart lyckliga fåglar som inte kan flyga. Där möter vi Red, som har problem med sitt häftiga humör och hans vänner, den snabbe Chuck och den impulsive Bomb. De tre har alltid varit lite udda och utanför, men när ön plötsligt får besök av mystiska gröna grisar är det de som mot alla odds får lov att ta reda på vad grisarna egentligen har för sig.

De svenska rösterna görs av bland andra Fredde Granberg, Jens Hultén, Nassim Al Fakir och Allan Svensson. För regi står männen bakom filmerna Frost, Röjar-Ralf, Hotell Transylvanien och Smurfarna.

Du hittar filmen i mappen Premiärer i Play & Film i TiVo. När du hyr den, direkt med fjärrkontrollen, kommer den vara tillgänglig för dig i 48 timmar och kostnaden (49 kr för HD-versionen) kommer du se på nästkommande faktura.

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

27 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

26 oktober 2016

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

25 oktober 2016

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer
Visa fler nyheter