För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Arga fåglars film

Vinn en resa till Portugal!

Ta chansen att vinna en äventyrsresa med Angry Birds! Flyg hela vägen till Portugal och missa inte heller att se filmen i Play & Film i TiVo.

Nu kan du tävla om en helt oförglömlig upplevelse - en tre dagar lång äventyrsresa till Portugal för hela familjen. Ni får klä ut er, åka piratskepp, vara kapten på skutan och leta skatter, klättra i rep och gå över hängbroar, leka lekar och bo på ett fyrstjärnigt hotell i tre nätter. Missa inte möjligheten att vinna ett minne för livet!

Så gör du

För att vara med och tävla behöver du
- följa oss på Instagram
- se till att själv ha en öppen profil på Instagram
- posta en bild som visar en stark upplevelse med din familj
- motivera varför du ska vinna äventyrsresan
- ge inlägget hashtaggarna #AngryBirdsFilmen och #starkareupplevelser

Tävlingen pågår till och med den 16 oktober. För närmare detaljer, se tävlingsvillkoren

Se filmen

På en paradisö bor nästan enbart lyckliga fåglar som inte kan flyga. Där möter vi Red, som har problem med sitt häftiga humör och hans vänner, den snabbe Chuck och den impulsive Bomb. De tre har alltid varit lite udda och utanför, men när ön plötsligt får besök av mystiska gröna grisar är det de som mot alla odds får lov att ta reda på vad grisarna egentligen har för sig.

De svenska rösterna görs av bland andra Fredde Granberg, Jens Hultén, Nassim Al Fakir och Allan Svensson. För regi står männen bakom filmerna Frost, Röjar-Ralf, Hotell Transylvanien och Smurfarna.

Du hittar filmen i mappen Premiärer i Play & Film i TiVo. När du hyr den, direkt med fjärrkontrollen, kommer den vara tillgänglig för dig i 48 timmar och kostnaden (49 kr för HD-versionen) kommer du se på nästkommande faktura.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer