För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Nu har alpina världscupen startat

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Traditionsenligt var det Sölden i Österrike som stod värd för premiären och det var storslalom på programmet både för damerna och herrarna.

Svenska landslaget ställde upp med ett intressant lag, som blandar rutin med ungdomlig entusiasm. Totalt tävlade sju svenskar i Sölden. De främsta namnen är Frida Hansdotter, som vann slalomcupen förra säsongen och André Myhrer som under förra året lyckades med bedriften att vara bland de fyra bästa i fyra discipliner.

Vinnarlistan för såväl herrarna som damerna bjöd inte på några överraskningar. På herrsidan vann fransmannen Alexis Pinturault medan schweiziskan Lara Gut tog årets första seger bland damerna.

På svenska sidan stod André Myhrer och Kajsa Kling för de främsta insatserna, med Myhrer på 11:e och Kling på 21:a plats.

Så ser du alpina världscupen

Eurosport sänder från alla tävlingar i årets världscup.

Eurosport 1 och Eurosport 2 (inkl HD-kanalerna) ingår i TV Guld. Du kan också köpa kanalerna separat om du har något av våra andra abonnemang.

Alla kanaler hos Com Hem

Vi är störst på sportkanaler

Oavsett om du vill se alpin skidåkning i världsklass eller den hetaste toppfotbollen, så är Com Hem rätt val. Vi har nämligen flest sportkanaler.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer