Äntligen dags för hockey på C More!

Nu kan Sveriges alla hockeyälskare äntligen andas ut. Försäsongen är över och ett långt och tråkigt sommaruppehåll är slut. Nu startar SHL och HockeyAllsvenskan och du ser alla matcher på C More.
Se SHL och HockeyAllsvenskan på C More

Förra säsongen stod det slutliga slaget i SHL mellan HV71 och Brynäs, och smålänningarna var det lag som gick segrande ur striden. I premiäromgången ställs regerande mästarna mot Djurgården den 16 september och Brynäs åker till Växjö (som vann grundserien förra säsongen) för match 19 september.

HockeyAllsvenskan, som startar 19 september, har de senaste åren varit svåra att tippa på förhand. Ingen av de stora publikfavoriterna AIK, Södertälje eller Modo har övertygat. Södertälje fick faktiskt kvala för att inte ramla ner i Hockeyettan. I år spelar dessutom ett annat av hockeysveriges mest klassiska lag, Leksand, åter i HockeyAllsvenskan. Det är därmed upplagt för klassiskt möte redan i första omgången då dalmasarna tar emot Södertälje 20 september.

Embedded content: https://youtu.be/48XQhLJWvfA

All svensk hockey på C More

Med C More Sport kan du se alla matcher i SHL och HockeyAllsvenskan. Oavsett om de visas i din tv, i streamingtjänsten cmore.se eller i C More-appen. Dina inloggningsuppgifter från Com Hem gäller nämligen även i dessa tjänster.

Så gillar du svensk hockey är valet ganska enkelt, eller hur?

C More Sport