För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Äntligen dags för Super Bowl!

Du missar väl inte årets största tv-evenemang i USA? Natten till den 2 februari spelas den 49:e upplagan av Super Bowl i Arizona.

Du missar väl inte årets största tv-evenemang i USA? Natten till den 2 februari spelas den 49:e upplagan av Super Bowl i Arizona.

Men det är inte 49ers på planen, utan regerande mästarna Seattle Seahawks som möter New England Patriots. För halvtidsunderhållningen står Katy Perry och Lenny Kravitz. Sändningen börjar 23.30 den 1 februari i TV10 med kick-off en timme senare.

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter