H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

I årets turnering spelar sex nationslag; Finland, Kanada, Ryssland, Sverige, Tjeckien och USA. Dessutom deltar ett lag med spelare från övriga Europa och ett lag med nordamerikanska U23-spelare från Kanada och USA. Totalt deltar alltså åtta lag i turneringen som pågår mellan den 17 september och 1 oktober.

Sverige kommer med en imponerande skara av NHL-proffs, med bland andra Rangers Henrik Lundqvist, Penguins Stanley Cup-mästare Carl Hagelin och bröderna Sedin från Canucks i Vancouver. Det blir garanterat tre matcher i gruppspelet och därefter förhoppningsvis semifinal och slutligen en final som spelas i bäst av tre matcher.

World Cup visas på Viasat Hockey och Viasat Hockey HD, TV3 och TV3 HD. Se till att knappa in rätt kanalplats för HD-versionerna och en mer kristallklarar upplevelse.

Viasat Hockey: kanalplats 113
Viasat Hockey HD: kanalplats 112
TV3: kanalplats 3
TV3 HD: kanalplats 23

Sändningarna presenteras av Com Hem.

Frivisning av Disneys kanaler

30 september 2016

Under hela oktober kan hela familjen se alla Disneys kanaler. Det enda som behövs är ett tv-abonnemang hos Com Hem.

Läs mer

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
Visa fler nyheter