För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

I årets turnering spelar sex nationslag; Finland, Kanada, Ryssland, Sverige, Tjeckien och USA. Dessutom deltar ett lag med spelare från övriga Europa och ett lag med nordamerikanska U23-spelare från Kanada och USA. Totalt deltar alltså åtta lag i turneringen som pågår mellan den 17 september och 1 oktober.

Sverige kommer med en imponerande skara av NHL-proffs, med bland andra Rangers Henrik Lundqvist, Penguins Stanley Cup-mästare Carl Hagelin och bröderna Sedin från Canucks i Vancouver. Det blir garanterat tre matcher i gruppspelet och därefter förhoppningsvis semifinal och slutligen en final som spelas i bäst av tre matcher.

World Cup visas på Viasat Hockey och Viasat Hockey HD, TV3 och TV3 HD. Se till att knappa in rätt kanalplats för HD-versionerna och en mer kristallklarar upplevelse.

Viasat Hockey: kanalplats 113
Viasat Hockey HD: kanalplats 112
TV3: kanalplats 3
TV3 HD: kanalplats 23

Sändningarna presenteras av Com Hem.

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter