För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

I årets turnering spelar sex nationslag; Finland, Kanada, Ryssland, Sverige, Tjeckien och USA. Dessutom deltar ett lag med spelare från övriga Europa och ett lag med nordamerikanska U23-spelare från Kanada och USA. Totalt deltar alltså åtta lag i turneringen som pågår mellan den 17 september och 1 oktober.

Sverige kommer med en imponerande skara av NHL-proffs, med bland andra Rangers Henrik Lundqvist, Penguins Stanley Cup-mästare Carl Hagelin och bröderna Sedin från Canucks i Vancouver. Det blir garanterat tre matcher i gruppspelet och därefter förhoppningsvis semifinal och slutligen en final som spelas i bäst av tre matcher.

World Cup visas på Viasat Hockey och Viasat Hockey HD, TV3 och TV3 HD. Se till att knappa in rätt kanalplats för HD-versionerna och en mer kristallklarar upplevelse.

Viasat Hockey: kanalplats 113
Viasat Hockey HD: kanalplats 112
TV3: kanalplats 3
TV3 HD: kanalplats 23

Sändningarna presenteras av Com Hem.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer