Apple & Onion

Följ med på skrattfest och tokroliga äventyr i den nya tecknade serien Apple & Onion på Cartoon Network. Kolla även in dina andra favoritprogram på kanalen.
Se Apple & Onion på Cartoon Network

Följ Apple & Onion på Cartoon Network.

Apple & Onion

Cartoon Networks helt nya tecknade serie följer bästa vännerna Apple & Onion, som har bestämt sig för att lämna sin hemort för livet i storstan. Tillsammans flyttar de in i en liten taklägenhet som utgör basen för deras nya vardag. Med Apples okuvliga entusiasm och Onions udda fantasi, finner de vänner och äventyr på alla tänkbara sätt. Äventyr som ofta ger nya och oväntade insikter om det moderna storstadslivet.

I en stad fylld med matkaraktärer, vars beteende och utseende sätter igång skrattmusklerna, är Apple & Onion redo att underhålla! Apple & Onion är skapad av George Gendi, som också är en av hjärnorna bakom Cartoon Networks stora succéserie Gumballs Fantastiska Värld.

Följ Apple & Onion på Cartoon Network måndagar - torsdagar kl 18.00

Nya avsnitt från gamla favoriter!

Powerpuff Pinglorna

Townsville är en vacker och pulserande storstad, men låt dig inte luras! Ondskan lurar runt hörnet! Endast tre personer kan hålla skurkarna i schack: Blomman, Bubblan och Buttran, tre systrar födda med speciella superhjältekrafter och kända som Powerpuff Pinglorna. De skyddar sin stad mot alla tänkbara hot samtidigt som de brottas med vardagsproblem som läxläsning och läggtider.

Se Powerpuff Pinglorna måndag till torsdag kl. 18.30 på Cartoon Network

PowerPuff pinglorna Cartoon Network med logga

Gumballs fantastiska värld

Äntligen nya avsnitt om den ovanliga familjen Watterson. Pappan är en stor rosa kanin som stannar hemma medan mamman arbetar på regnbågsfabriken. Gumball är en blå katt med jättehuvud. Anais är en fyra år gammal och genialisk kanin och Darwin är en guldfisk som blev en del av familjen när han plötsligt fick ben.

Välkommen till Gumbulls fantastiska värld vardagar kl 17.00 på Cartoon Network

GUMBAL Cartoon Network med logga

Bara björnar

Bara björnar handlar om tre björnbröder som försöker passa in och skaffa kompisar, vilket kan vara ganska svårt när man är en björn. Trots att de tycker att de är ganska insatta i den moderna världen har de mycket att lära sig av de trendiga invånarna i grannskapet.

Se Bara björnar varje vardag kl 16.30 på Cartoon Network

Bara björnar Cartoon Network med logga

Äventyrsdags

Den unge Finn och hans magiska hund Jake upplever de mest fantastiska äventyr och möter de mest bisarra karaktärerna när de reser runt i det mystiska landet Ooo.

Se Äventyrsdags måndag - torsdag på Cartoon Network

Äventyrsdags Cartoon Network med logga

Så ser du Cartoon Network

Cartoon Network (kanalplats 150) ingår i TV Guld och finns även som tillvalskanal. I playbibliotek har du dessutom utan extra kostnad tillgång till ett reklamfritt urval av kanalens mest populära program – var du vill i hela EU!