Är du stjärnan i nästa Lego Movie?

Nu kan du hyra filmen The LEGO Ninjago Movie! Och i samband med premiären har du dessutom chansen att vinna det optimala priset för ett LEGO-fan: Att bli en LEGO-stjärna.
©2017 The LEGO Group. © WBEI. A.R.R.

Du får en fantastisk chans att vinna en resa för hela familjen till LEGOLAND® i Billund i Danmark, och skapa din egen LEGO minifigur som har en stor chans att komma med i nästa The LEGO Movie 2. Låt din fantasi flöda och skapa din egen Ninjafigur, som försvarar Ninjago från alla onda krafter. Inga regler, inga begränsningar, du kan rita eller bygga – det är helt upp till dig!

För att vara med i tävlingen behöver du göra följande:

  • följa @comhemab på Instagram.
  • posta en bild på din egen Ninjafigur som försvarar Ninjago från alla onda krafter. Hitta ninjavägen och visa oss din bästa ninjaskapelse!
  • hashtagga bilden #legomoviestar och #comhem
  • Kom ihåg att be dina vänner att likea din bild!
  • Se till att ha en öppen profil på Instagram så vi kan se ditt bidrag

Tävlingen pågår till och med söndag 18 februari 2018.

De tre bidrag som får flest likes går vidare till final där en panel bestående av Com Hem, Warner och SF Anytime utser vinnaren. För närmare detaljer om priset, se tävlingsvillkoren.

Det här är The Lego Ninjago Movie

I kampen för att rädda Ninjago-staden tvingas den unge ninjan Lloyd att jobba tätt ihop med sina vänner som alla är både hemliga ninjakrigare samt LEGO-mästerbyggare.

Tillsammans och ledda av kung fu-mästaren Wu måste de besegra den ondskefulle krigsherren Garmadon – den värste killen nånsin! Men Garmadon råkar även vara Lloyds pappa, så i denna episka kamp mellan far och son så testas detta odisciplinerade team av ninjor och de måste lära sig att kontrollera sina egon och hjälpas åt för att lyckas frigöra sina egna inre styrkor.

Embedded content: https://youtu.be/xfSF5xtuRbc

Så ser du filmen

Du tittar på The Lego Ninjago Movie bekvämt hemma i soffan eller var du vill med Com Hem Play-appen.

Det är enkelt att hyra film - Nu kan du som är kund hos Com hem hyra film via Comhemplay.se. Med Com Hem Play är ditt tv-tittande inte begränsat till tv-soffan. Hyr enkelt film och serier via din laptop på comhemplay.se och titta sedan i appen, var du än befinner dig. Självklart kan du också hyra filmen i din TiVo-box.

Filmen finns tillgänglig i 48 timmar och kostar 49 kr. Läs mer om hur du hyr filmer i Com Hem Play.