För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Snooker-vm på Eurosport 1 och Eurosport 2

Årets höjdpunkt för snookerfansen

För den som inte vet så är snooker bollartisteri på absolut högsta nivå. Nu är det dags för den största utmaningen - VM som sänds i Eurosport.

Intresset för snooker har växt ordentligt i Sverige under de senaste åren, inte minst tack vare Eurosports sändningar och kommentatorn Kim Hartmans personliga stil. Nu är det dags för årets höjdpunkt för alla snookerfans när VM ska avgöras, traditionsenligt i The Crucible Theatre i Sheffield, England.

”Som vanligt” så överskuggar en fråga alla andra inför turneringen: hur är formen för sportens superstjärna Ronnie O’Sullivan? Att se ”The Rocket” i form vid snookerbordet är en upplevelse och de flesta är överens om att han är storfavorit till att ta sin sjätte VM-titel. Men det krävs att han kan hålla uppmärksamheten på topp genom de långa matcherna i den drygt två veckor långa turneringen.

Vem kan utmana om titeln?

Det finns såklart många som inte kommer ge bort titeln frivilligt. Bland dessa kan nämnas den regerande världsmästaren Stuart Bingham som i förra årets turnering besegrade Shaun Murphy i finalen. På vägen dit slog han dessutom ut bland andra Ronnie O’Sullivan och Judd Trump.

Andra tronpredententer är ettan på världsrankingen Mark Selby och trean Neil Robertsson som båda är sugna på att ta sina andra VM-titlar. I vassen lurar också alltid spelare som John Higgins, Ali Carter, Barry Hawkins och Ding Junhui. Den sistnämnde skulle vid en seger bli Kinas förste världsmästare.

Snooker-VM sänds på Eurosport 1 och Eurosport 2. Turneringen startar 16 april och finalen avgörs 1-2 maj.

Båda Eurosportkanalerna finns i HD och de ingår i vårt abonnemang Tv Guld. Du hittar kanalerna på följande kanalplatser:
- Eurosport 1: 101
- Eurosport 1 HD: 102
- Eurosport 2: 103
- Eurosport 2 HD: 100

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer