För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Få, om ens några, matcher, i någon sport, slår El Clásico i intresse och storlek. Matchen mellan Barcelona och Real Madrid är i ordens rätta bemärkelser en match mellan två giganter i världsfotbollen där båda lagen har ett överflöd av stjärnor och talang.

Real Madrid är det lag som genom historien vunnit flest El Clásico-drabbningar (93-90) och de leder även La Liga med sex poäng före just Barcelona. En seger på lördag och Los Blancos gör ett ryck som mycket väl kan avgöra hela säsongen.

Real Madrid, som ännu inte förlorat en match i ligan, ser onekligen ut som favoriter inför mötet. Men precis som i derbyn så finns det sällan någon säker segrare i El Clásico. Frågan är vilken av stjärnuppställningarna som går segrande ur drabbningen. Är det Neymar, Messi och Suarez som kommer leda sitt Barcelona till seger, eller kommer Ronaldo och Bale att ta hem de tre poängen till Madrid?

Du ser Barcelona-Real Madrid på Viasat Sport Premium, på lördag 3 december kl 16.10.

Viasat Sport Premium ingår i följande tillvalspaket:

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer