Beckfilmen Sista dagen

Årets sista Beck på C More 2 april

Den 2 april är det dags för den fjärde och sista Beck-filmen för i år. ”Sista dagen” premiärvisas på C More First kl 21.30 på lördagen.

I "Beck - Sista dagen", som är den fjärde filmen i år, försöker två trafikpoliser att stoppa en bil som kört för fort under ett stilla morgonpass. När bilen till slut stannar kliver föraren ut och skjuter kallblodigt ihjäl en av poliserna. Rikslarm utfärdas och ett stort pådrag, efter den hänsynslöse mördaren, kopplas på med Beck-gruppen i spetsen.

Varken polisens chockade och sårade kollega eller någon av vittnena har sett något som kan leda polisen vidare. Till slut hittar de bilnumret med hjälp av en övervakningskamera, men när de går in i bilägarens lägenhet hittas han ihjälskjuten. Sommarens första dag blir lång för Beck-gruppen, då mördaren har fler offer på sin lista.

”Sista dagen” premiärvisas på C More First kl 21.30 lördagen den 2 april.

Räknar man in de fyra filmer som får exklusiv premiär på C More i januari-april 2016, så finns det totalt 34 Beck-filmer. För att se dem behöver du ett abonnemang hos C More med film och serier. Med ett sådant får du tillgång till både kanalerna och playtjänsten, som ger dig möjlighet att se filmer och serier precis när du vill.

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter