För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Beckfilmen Sista dagen

Årets sista Beck på C More 2 april

Den 2 april är det dags för den fjärde och sista Beck-filmen för i år. ”Sista dagen” premiärvisas på C More First kl 21.30 på lördagen.

I "Beck - Sista dagen", som är den fjärde filmen i år, försöker två trafikpoliser att stoppa en bil som kört för fort under ett stilla morgonpass. När bilen till slut stannar kliver föraren ut och skjuter kallblodigt ihjäl en av poliserna. Rikslarm utfärdas och ett stort pådrag, efter den hänsynslöse mördaren, kopplas på med Beck-gruppen i spetsen.

Varken polisens chockade och sårade kollega eller någon av vittnena har sett något som kan leda polisen vidare. Till slut hittar de bilnumret med hjälp av en övervakningskamera, men när de går in i bilägarens lägenhet hittas han ihjälskjuten. Sommarens första dag blir lång för Beck-gruppen, då mördaren har fler offer på sin lista.

”Sista dagen” premiärvisas på C More First kl 21.30 lördagen den 2 april.

Räknar man in de fyra filmer som får exklusiv premiär på C More i januari-april 2016, så finns det totalt 34 Beck-filmer. För att se dem behöver du ett abonnemang hos C More med film och serier. Med ett sådant får du tillgång till både kanalerna och playtjänsten, som ger dig möjlighet att se filmer och serier precis när du vill.

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016

Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.

Läs mer
Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer