För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Beckfilmen Sista dagen

Årets sista Beck på C More 2 april

Den 2 april är det dags för den fjärde och sista Beck-filmen för i år. ”Sista dagen” premiärvisas på C More First kl 21.30 på lördagen.

I "Beck - Sista dagen", som är den fjärde filmen i år, försöker två trafikpoliser att stoppa en bil som kört för fort under ett stilla morgonpass. När bilen till slut stannar kliver föraren ut och skjuter kallblodigt ihjäl en av poliserna. Rikslarm utfärdas och ett stort pådrag, efter den hänsynslöse mördaren, kopplas på med Beck-gruppen i spetsen.

Varken polisens chockade och sårade kollega eller någon av vittnena har sett något som kan leda polisen vidare. Till slut hittar de bilnumret med hjälp av en övervakningskamera, men när de går in i bilägarens lägenhet hittas han ihjälskjuten. Sommarens första dag blir lång för Beck-gruppen, då mördaren har fler offer på sin lista.

”Sista dagen” premiärvisas på C More First kl 21.30 lördagen den 2 april.

Räknar man in de fyra filmer som får exklusiv premiär på C More i januari-april 2016, så finns det totalt 34 Beck-filmer. För att se dem behöver du ett abonnemang hos C More med film och serier. Med ett sådant får du tillgång till både kanalerna och playtjänsten, som ger dig möjlighet att se filmer och serier precis när du vill.

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

27 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

26 oktober 2016

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

25 oktober 2016

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer
Visa fler nyheter