Årets största vintersporthändelse är här!

Kanal 5, Kanal 9 och Eurosport är kanalerna för dig som inte vill missa något viktigt i vintersportväg under de närmaste veckorna. För nu startar Olympiska Vinterspelen PyeongChang 2018!

Kanal 5 är huvudkanalen med alla de största evenemangen och svenskhoppen medan Kanal 9 blir kompletterande kanal om intressanta tävlingar krockar. Eurosport 1 blir en ren hockeykanal medan Eurosport 2 har ett internationellt perspektiv där du även kan uppleva de för oss svenskar lite mindre kända grenarna. Och det är ju en av tjusningarna med olympiska spel.

Givetvis kan du se allt från PyeongChang 2018, när och var du vill, i Com Hem Play!

Sändningstider

Direktsändningarna från vinter-OS i PyeongChang startar kl 01.00 svensk tid i Kanal 5 och pågår fram till 16.00. Jonas Karlsson leder Eurosports dagstudio och öppnar den kl 06.00 varje dag för att guida tittarna genom svenska medaljhopp och klassiska idrottsögonblick. Mellan 16.00 och 19.00 har den som missat tävlingarna under dagtid chansen att uppdatera sig då de största höjdpunkterna och ögonblicken visas i paketerad form.

Kl 19.00 tar sen Jessica Almenäs över tillsammans med Anja Pärson i kvällsmagasinet OS-kväll med Jessica och Anja. I magasinet kommer tittarna få allt från vinter-OS i form av höjdpunkter, reportage, serier, underhållning och gäster och såklart kommer flera av Eurosports experter att dyka upp hos Jessica och Anja.

Tidsskillnad

Tidsskillnaden mellan Pyeongchang och Sverige är sju timmar. Det innebär att majoriteten av tävlingarna i vinter-OS 2018 kommer att starta sent svensk tid. Antingen strax efter midnatt eller tidig morgon.

Var finns kanalerna?

För att avnjuta all vintersport, knappa dig fram till följande kanalplatser:

Kanal  Kanalplats
Kanal 55
Kanal 5 HD25
Kanal 99
Kanal 9 HD29
Eurosport 1101
Eurosport 1 HD102
Eurosport 2103
Eurosport 2 HD100

Kanal 5 och Kanal 9 ingår i alla våra abonnemang. Med TV Silver får du även Kanal 9 HD och växlar du upp till TV Guld så får du alla kanalerna, inklusive Kanal 5 HD och Eurosport-kanalerna.

I alla våra abonnemang ingår dessutom Com Hem Play, så du kan titta när och var du vill via dator eller mobil och surfplatta!

Sådär, nu har du alla grundförutsättningarna. Nu är det bara att njuta av all härlig vintersport!