Premiär för Arrival i Play & Film

Nu finns en av årets mest hyllade och stjärnspäckade filmer att hyra: Arrival. Sci-fi med Oscarsvinnaren Forest Whitaker och Oscarsnominerade Amy Adams och Jeremy Renner.
© 2016 Xenolinguistics, LLC. All Rights Reserved.

Ett antal mystiska rymdskepp landar samtidigt på olika platser över hela världen. I USA sätts en elitstyrka samman under ledning av lingvistikexperten Dr Louise Banks (Amy Adams), för att undersöka om rymdskeppets besättning har fientliga avsikter eller inte.

Banks och hennes team arbetar dock under extrem tidspress då utomjordingarnas besök orsakat globala krisstituationer. Hon måste ensam fatta ett beslut som kan hota hennes liv - och förmodligen hela mänskligheten.

Arrival är regisserad av Denis Villeneuve och manuset är skrivet av Erik Heisserer, efter en novell av Ted Chiang. Filmen fick positiva recensioner av kritiker, blev nominerad till åtta Oscars och vann Guldlejonet för "Bästa Film" på Venedigs filmfestival tidigare i år.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=ZLO4X6UI8OY

Så ser du Arrival

Filmen hittar du under "Premiärer" i Play & Film i TiVo. Om du inte har upptäckt hur enkelt det är att hyra film, reder vi ut det hela här. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 timmar.