För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Serena Williams sedd ovanifrån

Australian Open - tennis i världsklass

Nu är det dags att ställa om dygnet för ett par veckor med riktigt spännande tv-nätter. Tennisturneringen Australian Open har redan inletts och pågår fram till den 31 januari med mängder av fina matcher på Eurosport.

Nu är det dags att ställa om dygnet för ett par veckor med riktigt spännande tv-nätter. Tennisturneringen Australian Open har redan inletts och pågår fram till den 31 januari med mängder av fina matcher på Eurosport.

På herrsidan är Novak Djokovic storfavorit till slutsegern och har visat på en ruskig form på sistone. Från andra halvan i slutspelsträdet är Andy Murray ett starkt namn, men det kan bli många skrällar i årets turnering. Åtminstone enligt Eurosports tennisexpert Maria Strandlund Tomsvik, som är en av kommentatorerna som håller oss sällskap under nätterna och förmiddagarna.

Bland damerna är det mer ovisst, med en Serena Williams som varit skadedrabbad och spelat väldigt sparsamt sedan september. Om hennes knä inte håller kan det istället bli tal om Maria Sjarapova eller kanske Viktoria Azarenka.

Oavsett vilka som möts i finalerna har vi sammanlagt gott och väl över 200 timmar tennis att se fram emot. Sändningarna börjar 01.00 på nätterna och pågår till kvällspasset i Melbourne är över, någon gång vid 14.30. Damernas singelfinal spelas lördagen den 30 januari kl 9.15 och herrfinalen på söndagen den 31 januari kl 9.15. Varför inte börja dagen på bästa set med en tennismatch till frukosten?

Eurosport 1 och Eurosport 2 ingår i våra abonnemang TiVo Max och TiVo Plus. Där ingår även HD-versionerna som sänder hela turneringen - och en massa annan sport - med knivskarp bildkvalitet. Du kan också abonnera på kanalerna separat som tillvalskanaler, helt utan bindningstid.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer