Serena Williams sedd ovanifrån

Australian Open - tennis i världsklass

Nu är det dags att ställa om dygnet för ett par veckor med riktigt spännande tv-nätter. Tennisturneringen Australian Open har redan inletts och pågår fram till den 31 januari med mängder av fina matcher på Eurosport.

Nu är det dags att ställa om dygnet för ett par veckor med riktigt spännande tv-nätter. Tennisturneringen Australian Open har redan inletts och pågår fram till den 31 januari med mängder av fina matcher på Eurosport.

På herrsidan är Novak Djokovic storfavorit till slutsegern och har visat på en ruskig form på sistone. Från andra halvan i slutspelsträdet är Andy Murray ett starkt namn, men det kan bli många skrällar i årets turnering. Åtminstone enligt Eurosports tennisexpert Maria Strandlund Tomsvik, som är en av kommentatorerna som håller oss sällskap under nätterna och förmiddagarna.

Bland damerna är det mer ovisst, med en Serena Williams som varit skadedrabbad och spelat väldigt sparsamt sedan september. Om hennes knä inte håller kan det istället bli tal om Maria Sjarapova eller kanske Viktoria Azarenka.

Oavsett vilka som möts i finalerna har vi sammanlagt gott och väl över 200 timmar tennis att se fram emot. Sändningarna börjar 01.00 på nätterna och pågår till kvällspasset i Melbourne är över, någon gång vid 14.30. Damernas singelfinal spelas lördagen den 30 januari kl 9.15 och herrfinalen på söndagen den 31 januari kl 9.15. Varför inte börja dagen på bästa set med en tennismatch till frukosten?

Eurosport 1 och Eurosport 2 ingår i våra abonnemang TiVo Max och TiVo Plus. Där ingår även HD-versionerna som sänder hela turneringen - och en massa annan sport - med knivskarp bildkvalitet. Du kan också abonnera på kanalerna separat som tillvalskanaler, helt utan bindningstid.

Frivisning av Disneys kanaler

30 september 2016

Under hela oktober kan hela familjen se alla Disneys kanaler. Det enda som behövs är ett tv-abonnemang hos Com Hem.

Läs mer

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
Visa fler nyheter