Äventyrssporten fortsätter resten av maj

Vi fortsätter frivisningen av kanalen Extreme Sports Channel under hela maj månad! Där upplever du surfing, mountainbike och en massa annat på kanalplats 116.
Now Boarding

Under hela maj månad kan du ta del av utbudet på Extreme Sports Channel, både i din vanliga tv och i Com Hem Play. Till exempel finns det några serier som vi speciellt rekommenderar.

Några smakprov

Now Boarding

En unik inblick i skatescenerna hos sex olika europeiska städer, presenterad av proffsskejtaren James Threlfall. Han beger sig in bakom scenerna och träffar människorna på platserna som gör skateboarding till det kulturfenomen som det är idag.
Dubbelavsnitt 24, 25, 26 maj klockan 19.45 (eller när du vill om du spelar in avsnitten med TiVo-boxen)

Tv-nyheter-strandbild

Let Them Eat Surf

Det här är den aldrig tidigare berättade historien om hur en grupp udda drogsmugglare etablerade Europas surfarscen. Med exklusiv tillgång till en av världens bästa surfingplatser möter vi legendariska karaktärer, som Micky "Da Cat" Dora som lämnade Malibu för att dricka fina viner, surfa på perfekta vågor och smuggla diamanter i Frankrike eller Jeff Hakman, hawaiianen som trots kampen med ett heroinmissbruk byggde upp hela Quiksilvers surfimperium. Om du har TiVo kan du enkelt skapa en Serieinspelning och se avsnitten när du vill.
Söndagar klockan 21.35

Tv-nyheter-surfing

The Crew

Den här realityserien i tio delar handlar om tre vänners resa från orten, om att bryta sig fri från jobbiga barndomar och om att lyckas förverkliga sina drömmar. Vi möter den lovande musikern Kid Mac, surfaren Mark Mathews och blivande MMA-fightern Richie "Vas" Vaculik, som vi får följa från Sydneys östra stränder till Kalifornien. Vi får även se cameo-framträdanden från bland andra stjärnsurfaren Kelly Slater, Anthony Kiedis från Red Hot Chili Peppers och rapparen Snoop Dogg, för att bara nämna några.
Måndag till fredag klockan 18.55

Tv-nyheter-mountainbiking

Selfmade

Här får vi följa mountainbikecyklisten Ricky Crompton när han tränar och tävlar över hela jordklotet - allt för att förbereda sig för den ultimata utmaningen. Oavsett om det gäller downhill, cross-country eller trail; så länge det handlar om att ta sig fram på en mountainbike, kommer adrenalinberoende Ricky Crompton att ge allt han har.
Måndag till fredag klockan 17.00

Tv-nyheter-tuktuk

Wild ride

Femton äventyrslystna backpackers tar sig an en extraordinär road-trip-utmaning. Med bara tre veckor på sig för att nå slutstationen, ger de sig ut på en tur på 300 mil genom tre länder i Sydostasien, för att anlända till Thailands legendariska Full Moon Party med hjälp av det ökända transportmedlet tuk-tuk. Vi får följa med på deras resa när de upptäcker regionen från ett helt nytt perspektiv.
Måndag till fredag klockan 20.40

Ta med kanalen ut på äventyr

Med appen Com Hem Play kan du ta med kanalen ut på dina egna äventyr. Kom bara ihåg att ha med mobilen på cykelturen eller traillöpningen, så kan du inspireras av andra under pauserna. Enkelt och smidigt.

Skaffa Extreme Sports Channel

När frivisningen är över kan du beställa kanalen till ditt övriga utbud. Den kostar 29 kr/mån och har ingen bindningstid. Du hittar den på kanalplats 116.