För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Barbarians Rising – ny storserie på History HD

Gillar du historiska dokumentärer och episka berättelser? Då kommer dokumentärdramat Barbarians Rising vara en tv-serie helt i din smak.

Romarna kallade dem “barbarer” - människor som levde i en brutal och våldsam tillvaro bortom civilisationen. Men dessa modiga män och kvinnor var också ledarna i upproret som förändrade världen. Barbarians Rising är den sanna historien om deras 700-åriga kamp för att besegra romarriket - det starkaste imperiet som världen någonsin sett.

Serien har premiär 4 september på History HD och bygger på dramatiserade rekonstruktioner med professionella skådelspelare, kombinerat med kommentarer från erkända experter som berättar den faktabaserade historien bakom legenderna.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=4ONmvkDLEww

Så ser du Barbarians Rising

History HD ingår i vårt största abonnemang Tv Guld. Har du TV Guld med TiVo kan du dessutom göra en serieinspelning och se alla avsnitt i efterhand, när du vill.

Just nu kan du som ännu inte har tv från Com Hem prova på TV Guld i tre månader för endast 199 kr/mån.

Du kan också köpa History HD som tillvalskanal om du har något av våra tv-abonnemang.

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter