Barbarians Rising – ny storserie på History HD

Gillar du historiska dokumentärer och episka berättelser? Då kommer dokumentärdramat Barbarians Rising vara en tv-serie helt i din smak.

Romarna kallade dem “barbarer” - människor som levde i en brutal och våldsam tillvaro bortom civilisationen. Men dessa modiga män och kvinnor var också ledarna i upproret som förändrade världen. Barbarians Rising är den sanna historien om deras 700-åriga kamp för att besegra romarriket - det starkaste imperiet som världen någonsin sett.

Serien har premiär 4 september på History HD och bygger på dramatiserade rekonstruktioner med professionella skådelspelare, kombinerat med kommentarer från erkända experter som berättar den faktabaserade historien bakom legenderna.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=4ONmvkDLEww

Så ser du Barbarians Rising

History HD ingår i vårt största abonnemang Tv Guld. Har du TV Guld med TiVo kan du dessutom göra en serieinspelning och se alla avsnitt i efterhand, när du vill.

Just nu kan du som ännu inte har tv från Com Hem prova på TV Guld i tre månader för endast 199 kr/mån.

Du kan också köpa History HD som tillvalskanal om du har något av våra tv-abonnemang.

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter