För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Barbarians Rising – ny storserie på History HD

Gillar du historiska dokumentärer och episka berättelser? Då kommer dokumentärdramat Barbarians Rising vara en tv-serie helt i din smak.

Romarna kallade dem “barbarer” - människor som levde i en brutal och våldsam tillvaro bortom civilisationen. Men dessa modiga män och kvinnor var också ledarna i upproret som förändrade världen. Barbarians Rising är den sanna historien om deras 700-åriga kamp för att besegra romarriket - det starkaste imperiet som världen någonsin sett.

Serien har premiär 4 september på History HD och bygger på dramatiserade rekonstruktioner med professionella skådelspelare, kombinerat med kommentarer från erkända experter som berättar den faktabaserade historien bakom legenderna.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=4ONmvkDLEww

Så ser du Barbarians Rising

History HD ingår i vårt största abonnemang Tv Guld. Har du TV Guld med TiVo kan du dessutom göra en serieinspelning och se alla avsnitt i efterhand, när du vill.

Just nu kan du som ännu inte har tv från Com Hem prova på TV Guld i tre månader för endast 199 kr/mån.

Du kan också köpa History HD som tillvalskanal om du har något av våra tv-abonnemang.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer