Premiär för Beck – Den tunna isen

Missa inte Beck - Den tunna isen, som är nästa film om Martin Beck. Du ser den i playbiblioteket från C More i TiVo, tillsammans med mängder av tidigare Beck-filmer.

Simon Lindström, den omtyckte tränaren för förortens hockeyjuniorer, hittas knivmördad. Har mordet med hans sidoprojekt att göra: att lära ensamkommande flyktingar att åka skridskor? En verksamhet som långt ifrån alla i det skyddade lilla samhället uppskattar.

Martin Beck, som kommit tillbaka i en högre befattning, kämpar med att hitta en ersättare för den tillförordnade gruppchefen Steinar Hovland. Norrmannen blir dock allt mer sugen på att stanna kvar i sin nya roll. Frågan är bara om Martin kan lita på honom?

Filmen är regisserad av Mårten Klingberg. Som vanligt ser du Peter Haber som Martin Beck och Kristofer Hivju som Steinar Hovland. I andra roller finns Anna Asp, Måns Nathanaelson, Jonas Karlsson, Elmira Arikan och Ingvar Hirdwall.

Så ser du alla Beck-filmer

Tillsammans med de tidigare filmerna kommer det finnas sammanlagt 38 Beck-filmer. Det är den längsta svenska filmserien genom tiderna och i en Ipsos-undersökning har Beck också visat sig vara svenskens favorit bland filmpoliser.

"Den tunna isen" kan du se lördagen den 3 februari 21.00 på C More First (kanalplats 79) eller C More First HD (kanalplats 84). Eller när som helst i playbiblioteket under Play & Film / Play / Playtjänster / C More / Premiärer. Det du behöver är ett av våra abonnemang med C More. Då får du även tillgång till C Mores streamingtjänst cmore.se på webben och i C More-appen.