Beck - Djävulens advokat har premiär på C More

Nu är det premiär för den senaste Beckfilmen; Beck - Djävulens advokat på C More. Se den exklusiva världspremiären 7 april, eller streama den senare via C Mores playtjänst i din TiVo-Box.

En man går in på en restaurang, skjuter ned dess ägare och försvinner sedan snabbt. Mordet ser ut att vara en gänguppgörelse och inga vittnen säger sig minnas något. Under ledning av nya chefen Alex börjar gruppen, tillsammans med rotelchef Martin Beck, att utreda fallet som kommer att bli särskilt känsligt för en av poliserna.

Denna dramatiska händelse är starten på den senaste Beckfilmen med premiär på C More. Hittills har fyra Beck-filmer haft premiär under 2018 och i och med detta så finns det hela 38 Beckfilmer, vilket gör det till den längsta svenska filmserien genom tiderna. Beck har också visat sig vara vår favorit bland filmpoliser. Enligt en undersökning av Ipsos har nämligen nio av tio svenskar sett minst en Beckfilm.

Embedded content: https://youtu.be/njoFbbTM0_g

Så ser du Beck - Djävulens advokat

Premiären sker 21.00 på lördag 7 april, på C More. Om du missar den så kan du streama den när du vill via C Mores playtjänst i din TiVo-box. Allt som behövs är något av abonnemangen C More Standard eller C More Premium.

Tryck bara på knappen Play & Film på din fjärrkontroll och leta upp filmen!

Dessutom kan du se filmen via C Mores streamingtjänst, cmore.se och i C More-appen, helt kostnadsfritt när du loggar in med dina kunduppgifter från Com Hem.