Beck - Invasionen

Du missar väl inte nästa Beck-film? Den 21 mars är det premiär för "Beck - Invasionen" på C More!

Du missar väl inte nästa Beck-film? Den 21 mars är det premiär för "Beck - Invasionen" på C More!

En död man hittas nedgrävd utanför Stockholm. Han går först inte att identifiera men när ytterligare en man hittas mördad får polisen anledning att tro att båda fallen har koppling till terrorverksamhet. Beck-gruppen tvingas nu samarbeta med Säpo, vilket inte är helt problemfritt.

Peter Haber, Mikael Persbrandt, Måns Nathanaelson och Jonas Karlsson är bara några av alla stora namn som är med i den nya filmen med Martin Beck, tidernas svenska rekordpolis. När man räknar in årets fyra nya filmer blir summan 30 stycken med Peter Haber som Beck - den längsta svenska filmserien genom tiderna. Redan en vecka senare, den 28 mars, har "Sjukhusmorden" premiär och ytterligare fyra väntas komma nästa år.

För att se "Beck - Invasionen" behöver du ett abonnemang med C More. Just nu erbjuder vi exempelvis C More Film för 99 kr/mån i ett helt år. Utan bindningstid!

Du vet väl att du även kan schemalägga en inspelning av filmen i förväg? Sök upp titeln Beck – Invasionen genom att gå till ”Sök” via menyvalet ”Sök & bläddra” i TiVo Start. Skriv in titeln med hjälp av fjärrkontrollen och gå vidare till titelns informationssida och välj ”Spela in filmen”. Läs mer om inspelningsfunktionerna i TiVo.

Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Visa fler nyheter