För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Beck - Invasionen

Du missar väl inte nästa Beck-film? Den 21 mars är det premiär för "Beck - Invasionen" på C More!

Du missar väl inte nästa Beck-film? Den 21 mars är det premiär för "Beck - Invasionen" på C More!

En död man hittas nedgrävd utanför Stockholm. Han går först inte att identifiera men när ytterligare en man hittas mördad får polisen anledning att tro att båda fallen har koppling till terrorverksamhet. Beck-gruppen tvingas nu samarbeta med Säpo, vilket inte är helt problemfritt.

Peter Haber, Mikael Persbrandt, Måns Nathanaelson och Jonas Karlsson är bara några av alla stora namn som är med i den nya filmen med Martin Beck, tidernas svenska rekordpolis. När man räknar in årets fyra nya filmer blir summan 30 stycken med Peter Haber som Beck - den längsta svenska filmserien genom tiderna. Redan en vecka senare, den 28 mars, har "Sjukhusmorden" premiär och ytterligare fyra väntas komma nästa år.

För att se "Beck - Invasionen" behöver du ett abonnemang med C More. Just nu erbjuder vi exempelvis C More Film för 99 kr/mån i ett helt år. Utan bindningstid!

Du vet väl att du även kan schemalägga en inspelning av filmen i förväg? Sök upp titeln Beck – Invasionen genom att gå till ”Sök” via menyvalet ”Sök & bläddra” i TiVo Start. Skriv in titeln med hjälp av fjärrkontrollen och gå vidare till titelns informationssida och välj ”Spela in filmen”. Läs mer om inspelningsfunktionerna i TiVo.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer