För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Beck - Invasionen

Du missar väl inte nästa Beck-film? Den 21 mars är det premiär för "Beck - Invasionen" på C More!

Du missar väl inte nästa Beck-film? Den 21 mars är det premiär för "Beck - Invasionen" på C More!

En död man hittas nedgrävd utanför Stockholm. Han går först inte att identifiera men när ytterligare en man hittas mördad får polisen anledning att tro att båda fallen har koppling till terrorverksamhet. Beck-gruppen tvingas nu samarbeta med Säpo, vilket inte är helt problemfritt.

Peter Haber, Mikael Persbrandt, Måns Nathanaelson och Jonas Karlsson är bara några av alla stora namn som är med i den nya filmen med Martin Beck, tidernas svenska rekordpolis. När man räknar in årets fyra nya filmer blir summan 30 stycken med Peter Haber som Beck - den längsta svenska filmserien genom tiderna. Redan en vecka senare, den 28 mars, har "Sjukhusmorden" premiär och ytterligare fyra väntas komma nästa år.

För att se "Beck - Invasionen" behöver du ett abonnemang med C More. Just nu erbjuder vi exempelvis C More Film för 99 kr/mån i ett helt år. Utan bindningstid!

Du vet väl att du även kan schemalägga en inspelning av filmen i förväg? Sök upp titeln Beck – Invasionen genom att gå till ”Sök” via menyvalet ”Sök & bläddra” i TiVo Start. Skriv in titeln med hjälp av fjärrkontrollen och gå vidare till titelns informationssida och välj ”Spela in filmen”. Läs mer om inspelningsfunktionerna i TiVo.

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter