Den nya Beckfilmen Vägs ände har premiär på Cmore 4 mars

Beck: Vägs ände - den tredje filmen med världspremiär på C More

Den 5 mars har Beck: Vägs ände exklusiv världspremiär på C More. Men redan på fredag 4 mars kan du som har TiVo och ett C More-abonnemang streama filmen!

Den 5 mars har Beck: Vägs ände exklusiv världspremiär på C More. Men redan på fredag 4 mars kan du som har TiVo och ett C More Max-, Film- eller Family-abonnemang streama filmen!

I ”Vägs ände” sker tre brutala mord i ett hus i en stillsam förort. Offret är en före detta polis, hans fru och 10-årige son. Beckgruppen tar sig an fallet och upptäcker att det finns ett dolt säkerhetsrum i offrets villa, med bland annat stulna vapen. Man säkrar fingeravtryck från en kriminell person som var inblandad i ett rån för 4 år sedan. Efter rånet sköt han sina kumpaner och försvann spårlöst med rånbytet på 6,3 miljoner. Frågan är hur vapen har hamnat hos den före detta polisen och vad han har för koppling till rånaren? Fallet väcker starka känslor i Polishuset och får högsta prioritet.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=qRwxPBgXLms

Vi gillar Beck

Räknar man in de fyra filmer som får exklusiv premiär på C More under januari-april 2016 finns det 34 Beck-filmer. Det är den längsta svenska filmserien genom tiderna, och i en Ipsos-undersökning har Beck också visat sig vara svenskens favorit bland filmpoliser. Nio av tio svenskar har sett minst en Beck-film! Håll utkik efter vårens fjärde Beck-film som kommer i april på C More.

Så ser du filmen

För att kunna se "Beck: Vägs ände" behöver du TiVo och något av C More-abonnemangen Max, Film eller Family. Du hittar sedan filmen under Play&Filmbutik/Play/Play-tjänster/Cmore/Premiärer.

Läs mer om våra C More-abonnemang

Visa fler nyheter

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Com Hem Play i din mobiltelefon

Nu ingår Com Hem Play i TV Guld och TV Silver

9 september 2016

Appen Com Hem Play ger dig möjlighet att se på tv var du vill. Nu kan du ta med dig ditt utbud även om du inte har TiVo.

Läs mer
Visa fler nyheter