För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Den nya Beckfilmen Vägs ände har premiär på Cmore 4 mars

Beck: Vägs ände - den tredje filmen med världspremiär på C More

Den 5 mars har Beck: Vägs ände exklusiv världspremiär på C More. Men redan på fredag 4 mars kan du som har TiVo och ett C More-abonnemang streama filmen!

Den 5 mars har Beck: Vägs ände exklusiv världspremiär på C More. Men redan på fredag 4 mars kan du som har TiVo och ett C More Max-, Film- eller Family-abonnemang streama filmen!

I ”Vägs ände” sker tre brutala mord i ett hus i en stillsam förort. Offret är en före detta polis, hans fru och 10-årige son. Beckgruppen tar sig an fallet och upptäcker att det finns ett dolt säkerhetsrum i offrets villa, med bland annat stulna vapen. Man säkrar fingeravtryck från en kriminell person som var inblandad i ett rån för 4 år sedan. Efter rånet sköt han sina kumpaner och försvann spårlöst med rånbytet på 6,3 miljoner. Frågan är hur vapen har hamnat hos den före detta polisen och vad han har för koppling till rånaren? Fallet väcker starka känslor i Polishuset och får högsta prioritet.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=qRwxPBgXLms

Vi gillar Beck

Räknar man in de fyra filmer som får exklusiv premiär på C More under januari-april 2016 finns det 34 Beck-filmer. Det är den längsta svenska filmserien genom tiderna, och i en Ipsos-undersökning har Beck också visat sig vara svenskens favorit bland filmpoliser. Nio av tio svenskar har sett minst en Beck-film! Håll utkik efter vårens fjärde Beck-film som kommer i april på C More.

Så ser du filmen

För att kunna se "Beck: Vägs ände" behöver du TiVo och något av C More-abonnemangen Max, Film eller Family. Du hittar sedan filmen under Play&Filmbutik/Play/Play-tjänster/Cmore/Premiärer.

Läs mer om våra C More-abonnemang

Visa fler nyheter

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer