För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Säsong 2 av Better Call Saul finns nu på Netflix i din TiVo-box

Better Call Saul är tillbaka på Netflix

Den populära serien Better Call Saul, som är en så kallad spin-off från Breaking Bad, är nu tillbaka med sin andra säsong på Netflix. I serien följer vi Jimmy McGill och hans förvandling till den skrupelfrie advokaten Saul Goodman.

Better Call Saul blev direkt vid starten av första säsongen en stor publik- och kritikerframgång och den har även blivit nominerad till en Emmy, tv-världens motsvarighet till Oscar.

I rollerna ser vi bland annat Bob Odenkirk som Saul Goodman och Jonathan Banks som spelar Mike Ehrmantraut, en annan bekant figur från Breaking Bad.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=HN4oydykJFc

Nya avsnitt på tisdagar

Den andra säsongen består av tio avsnitt och på samma sätt som med den första säsongen kan du se det senaste avsnittet dagen efter det sänds på tv i USA. Har du missat Better Call Saul helt så finns hela den första säsongen också i Netflix.

Så ser du Better Call Saul

För att se alla serier och filmer som finns i Netflix använder du TiVo-boxens sökfunktion eller startar Netflix-appen direkt i boxen. Första gången du använder Netflix via TiVo loggar du in med dina Netflix-kontouppgifter. Om du inte har ett Netflix-konto kan du registrera dig direkt via TiVo-boxen eller på Netflix på webben.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer