För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Säsong 2 av Better Call Saul finns nu på Netflix i din TiVo-box

Better Call Saul är tillbaka på Netflix

Den populära serien Better Call Saul, som är en så kallad spin-off från Breaking Bad, är nu tillbaka med sin andra säsong på Netflix. I serien följer vi Jimmy McGill och hans förvandling till den skrupelfrie advokaten Saul Goodman.

Better Call Saul blev direkt vid starten av första säsongen en stor publik- och kritikerframgång och den har även blivit nominerad till en Emmy, tv-världens motsvarighet till Oscar.

I rollerna ser vi bland annat Bob Odenkirk som Saul Goodman och Jonathan Banks som spelar Mike Ehrmantraut, en annan bekant figur från Breaking Bad.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=HN4oydykJFc

Nya avsnitt på tisdagar

Den andra säsongen består av tio avsnitt och på samma sätt som med den första säsongen kan du se det senaste avsnittet dagen efter det sänds på tv i USA. Har du missat Better Call Saul helt så finns hela den första säsongen också i Netflix.

Så ser du Better Call Saul

För att se alla serier och filmer som finns i Netflix använder du TiVo-boxens sökfunktion eller startar Netflix-appen direkt i boxen. Första gången du använder Netflix via TiVo loggar du in med dina Netflix-kontouppgifter. Om du inte har ett Netflix-konto kan du registrera dig direkt via TiVo-boxen eller på Netflix på webben.

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter