Säsong 2 av Better Call Saul finns nu på Netflix i din TiVo-box

Better Call Saul är tillbaka på Netflix

Den populära serien Better Call Saul, som är en så kallad spin-off från Breaking Bad, är nu tillbaka med sin andra säsong på Netflix. I serien följer vi Jimmy McGill och hans förvandling till den skrupelfrie advokaten Saul Goodman.

Better Call Saul blev direkt vid starten av första säsongen en stor publik- och kritikerframgång och den har även blivit nominerad till en Emmy, tv-världens motsvarighet till Oscar.

I rollerna ser vi bland annat Bob Odenkirk som Saul Goodman och Jonathan Banks som spelar Mike Ehrmantraut, en annan bekant figur från Breaking Bad.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=HN4oydykJFc

Nya avsnitt på tisdagar

Den andra säsongen består av tio avsnitt och på samma sätt som med den första säsongen kan du se det senaste avsnittet dagen efter det sänds på tv i USA. Har du missat Better Call Saul helt så finns hela den första säsongen också i Netflix.

Så ser du Better Call Saul

För att se alla serier och filmer som finns i Netflix använder du TiVo-boxens sökfunktion eller startar Netflix-appen direkt i boxen. Första gången du använder Netflix via TiVo loggar du in med dina Netflix-kontouppgifter. Om du inte har ett Netflix-konto kan du registrera dig direkt via TiVo-boxen eller på Netflix på webben.

Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Visa fler nyheter