Black Friday-rea på hyrfilmer

Årets största readag, Black Friday, är här och vi firar det med att erbjuda utvalda filmfavoriter att hyra för bara 9 kronor/film under hela helgen. Kampanjperioden startar redan på torsdagen innan Black Friday och pågår till och med den 2 december.

Fem utvalda favoriter

Halvdan Viking

Unga Halvdan Viking (Vilgot Hedtjärn) lever sitt liv som föräldralös i Östbyn där han bor hos smeden Björn. I den rivaliserande Västbyn bor Meia (Ellinea Siambalis), kungadottern som kaxigt och orädd tar sig över gränsen till grannbyn när hon vill. En vänskap mellan Halvdan och Meia spirar och när Västbyn planerar ett anfall på Östbyn förstår vännerna att allt hänger på dem om anfallet ska hinna stoppas i tid.

Hyr Halvdan Viking i Comhem Play här

Troll – A Tale of a Tail

Unga trollprinsen Trym har bara tre dagar på sig att rädda sin far, Kung Grom, som har förvandlats till sten och förlorat sin svans. Om han misslyckas kommer Tryms elaka farbror Grimmer att ta över makten i Trolldalen. Tillsammans med hans vänner, den tvåhövdade Jutul och trollflickan Freia, ger sig Trym ut på ett farligt äventyr i en magisk trollvärld för att rädda sin fars liv och återta makten över Trolldalen.

Hyr Troll – A Tale of a Tail i Comhem Play här - svenskt tal

Bad Moms 2: A Bad Moms Christmas

De tre överbelastade mammorna Amy (Mila Kunis), Carla (Kathryn Hahn) och Kiki (Kristen Bell) har fått nog av påtvingade måsten och gör uppror mot alla förväntningar av vad en perfekt jul innebär. Som pricken över i:et måste de göra det samtidigt som deras mammor kommer på besök – och de tre damernas närvaro var inte riktigt vad mammorna hade i åtanke inför julledigheten.

Hyr Bad Moms 2: A Bad Moms Christmas i Comhem Play här

The Meg

I actionspäckade The Meg spelar Jason Statham marinbiologen Jonas Taylor, en man som motvilligt går med på att hjälpa till under en kris i Marianergraven i Stilla Havet. Föga anar han att det monster som lurar långt ner under havets yta är en förhistorisk, enorm hajart som alla trodde var utdöd.

Hyr The Meg i Comhem Play här

Call Me By Your Name

Flerfaldige Oscarsnominerade Call Me by Your Name är berättelsen om den unga Elio, son till en professor som varje år bjuder hem en ung doktorand för att hjälpa honom med sin forskning. Just denna sommar är det den charmiga amerikanen Oliver (Armie Hammer) som kommer på besök. Call Me by Your Name är en passionerad kärlekshistoria som utspelar sig i Italien sommaren 1983 där ett möte mellan två män först kantas av osäkerhet och förnekelse för att sedan bli så passionerad och lekfull som bara den första, stora kärleken kan vara.

Hyr Call Me By Your Name i Comhem Play här

Fler filmer

Redan sett filmerna ovan? Vi har samlat massor av filmer till kampanjpris under rubriken ”Black Friday” i Comhem Play.

Så enkelt hyr du film

Du vet väl hur enkelt det är att hyra film? Kostnaden kommer på din nästa faktura och filmen är tillgänglig i 48 timmar på alla plattformar - oavsett vilken du använt för att göra beställningen.