Blue Planet II - nu är uppföljaren här

2001 kom Blue Planet, dokumentärserien som visade upp världshaven på ett sätt som vi aldrig sett tidigare. Nu är det dags för uppföljaren och med hjälp av ny teknik kommer du än en gång bli överraskad.

Blue Planet producerades av BBC:s Natural History Unit och nu, 16 år senare, har de återvänt till undervattensvärldarna för en uppföljare. Vår kunskap om vad som händer under ytan har drastiskt förändrats under åren och teknikutvecklingen gör att filmteamet har kunnat upptäcka nya världar och avslöja de allra senaste upptäckterna.

Blue Planet II har tagit mer än fyra år att producera och teamen har genomfört 125 expeditioner, besökt 39 länder och filmat på varje kontinent och i varje världshav. De har dykt mer än 6000 timmar i allt från familjära stränder till de största havsdjupen. Deras strävan, passion och engagemang har resulterat i en dokumentärserie som tar dig närmare det fascinerande livet i haven än någonsin tidigare.

Precis som tidigare är det Sir David Attenborough som är speaker i serien.

Embedded content: https://youtu.be/V1EQ_-OGVDY

Så ser du Blue Planet II

Blue Planet sänds söndagar 21.00 på BBC Earth. Om du missar ett avsnitt så kan du enkelt använda funktionen Sju dagars omstart för att komma ikapp!

BBC Earth hittar du på kanalplats 50, men du kan självklart även se serien i Com Hem Play.

BBC Earth ingår i TV Guld. Du kan även köpa kanalen som tillval om du har något av våra andra abonnemang.

BBC Earth

BBC Earth är kanalen som vill inspirera dig genom att visa de otroliga underverk som finns i vårt universum. På kanalen finns alltid en spännande upptäcktsresa du kan följa med på, från den minsta varelse under mikroskop till rymdens oändlighet. Två av kanalens största succéer är Planet Earth och Blue Planet.

TV Guld
BBC Earth som tillvalskanal