Brittiskt bröllop på BBC World News

Den 19 maj ringer bröllopsklockorna för Prins Henry av Wales och Meghan Markle i St George's Chapel i Windsor Castle. Följ hela högtiden tillsammans med BBC World News!

I dagarna tre kommer BBC World News (kanalplats 123) att livesända från Windsor Castle inför lördagen. Det blir intervjuer från folksamlingen utanför slottet och vi får känna av hur stämningen succesivt höjs bland lokalbefolkningen och de internationella besökarna.

Sändningarna kommer också att innehålla reportage, både från Storbritannien och från USA, exempelvis från Markles hemstad Los Angeles och andra städer som paret har anknytning till. På själva lördagen direktsänds hela vigseln med sändningsstart 11.00 (svensk tid).

Missa inte ett unikt tillfälle att klä upp dig där hemma, duka fram snittar och bubbel, slå dig ned i finfåtöljen, kommentera klänningar och håruppsättningar och sura lite över att inte själv ha blivit inbjuden - eller ha bara spektaklet på i bakgrunden medan du gör mer vardagliga sysslor.

Om du inte är hemma kan du ta med dig bröllopet i Com Hem Play vart du vill i hela EU. Självklart kan du också se alla sändningar i efterhand, upp till en vecka senare, både med TiVo och Tv Hub.

Så ser du BBC World News

Kanalen BBC World News ingår i abonnemanget TV Guld, men kan även läggas till ditt abonnemang som en separat tillvalskanal. Som en enskild kanal har den ingen bindningstid, så kanske kan du kosta på dig den för en engångsföreteelse som ett brittiskt bröllop.