Se våra nya och klassiska barnfavoriter

SvampBob Fyrkant, Kom igen Diego och massor av annat skoj! Nickelodeon, Nick Jr, Nicktoons och Nick+ är fullproppade med nya och gamla favoriter för stora som små.

Se SvampBob Fyrkant på Nicktoons

SvampBob Fyrkant

Långt nere i havet i undervattensbyn Bikini Botten bor en fyrkantig, gul tvättsvamp som heter SvampBob Fyrkant. SvampBob bor i en ananas tillsammans med sin snigel Gary. Han älskar sitt jobb på Krångliga Krabban där han är en mästare på att steka krabburgare.

Se SvampBob Fyrkant varje vardag Nicktoons

Kom igen Diego! med Nick+ logga

Kom igen Diego

Kom igen Diego handlar om Dora Utforskarens kusin Diego Marquez som är 8 år och en riktig äventyrshjälte. Han älskar naturen och djur och i varje avsnitt får Diego i uppdrag att hjälpa ett djur som har problem. Han lyckas med sitt uppdrag med hjälp av sina kunskaper, datorer, kameror och hjälp från de unga tittarna hemma som han delar sina kunskaper med.

Streama Kom igen Diego när du vill på Nick+

Avatar med Nick+ logga

Avatar

Den tolvåriga pojken Aang, Avataren är den enda som kan bemästra de fyra elementen; vatten, jord, eld och luft. Inom de olika nationerna finns det bändare, som kan kontrollera sitt eget element. Vattenbändare, Jordbändare, Eldbändare och Luftbändare. För 100 år sedan startade Eldfursten Sozin ett krig mot de andra nationerna. Endast Avataren kunde stoppa honom, men han försvann plötsligt. Den nya Avataren, Aang, föddes bland Luftnomaderna,innan Eldfursten hann förinta honom rymde han och fastnade i ett isberg. När Aang hundra år senare befrias måste han bemästra alla elementen och besegra Eldfursten för att återställa balansen i världen.

Streama Avatar när du vill från Nick+

Familjen Thunderman med Nick+ logga

Familjen Thunderman

Möt familjen Thunderman vars största svårighet är att dölja sin superhjälteidentitet från omvärlden. Phoebe och Max har samma krafter men avänder dem på olika sätt. Phoebe vill alltid göra vad som är rätt medan Max vill bli en superskurk.

Följ Familjen Thunderman när du vill från NICK+

Streama dina favoriter på Com Hem Play!

Playbiblioteket Nick+ och kanalerna ingår i TV Guld, där du även kan titta på kanalerna Nick Jr, Nicktoons och Nickelodeon. Oavsett om du är hemma eller på semester har du tillgång till allt innehåll i Nick+ var du vill i hela EU med Com Hem Play.