Champions League på TV6

Missa inte stormatcherna Roma-Chelsea och Tottenham-Real Madrid! På tisdag och onsdag visas toppfotboll på TV6 som ingår i alla våra abonnemang.
Se Roma-Chelsea på TV6Foto: Frank Augstein AP/TT

Det är två häftiga möten i fotbollens Champions League som väntar i veckan! På tisdagen får vi en uppföljare på bataljen från Stamford Bridge, där Roma chockade hemmalaget Chelsea och fick med sig 3-3 hem till Italien. Onsdagens möte mellan Tottenham och Real Madrid kommer bli minst lika spännande, där det även här slutade oavgjort senast de möttes.

Embedded content: https://youtu.be/ayTY5v5s4vI

Roma-Chelsea

Båda lagen är inblandade i toppstriderna i ligorna hemma i Italien och England och även i Champions Leagues grupp C har de de översta placeringarna. Senast visade de dessutom att de kan bjuda på fantastisk fotbollsunderhållning när de är på humör och med en vinst på tisdagen ser läget ljust ut inför de två sista omgångarna. Det är mycket som står på spel på Olympiastadion i Rom.
Tisdagen den 31 oktober kl 20.00 (matchstart 20.45) på TV6

Tottenham-Real Madrid

Här kan man verkligen tala om toppmöte. Lagen har redan sprungit ifrån de övriga i grupp H och vinnarna här är mer eller mindre klara för slutspelet i vår. Vi förbereder oss på en riktig godbit och tittar lite extra på skyttekungsmötet mellan färske Guldbollenvinnaren Cristiano Ronaldo och Englands storstjärna Harry Kane. Vem drar längsta strået på Wembley Stadium i London?
Onsdagen den 1 november kl 20.00 (matchstart 20.45) på TV6

Så ser du matcherna

TV6 ingår i alla våra abonnemang. HD-versionen hittar du på kanalplats 26 och om du inte har en digitalbox som kan visa HD, är det kanalplats 6 som gäller.