För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Brittiska Cirkus till Com Hem

Nu kan Com Hems TiVo®-kunder beställa Cirkus och se hela säsonger av omtyckta brittiska tv-serier. Playtjänsten Cirkus erbjuder serier som Sherlock, Poirot, Tyst vittne, Skins och många andra.

Är du TiVo-kund och är intresserad av Cirkus - en brittisk playtjänst med det bästa av brittisk tv? Cirkus erbjuder hela säsonger av serier som Sherlock, Poirot, Tyst vittne, Skins och många andra. Cirkus finns tillgängligt i TiVo-tjänsten och i appen Com Hem Play.

Hela säsonger av det bästa från brittisk tv

Cirkus erbjuder hela säsonger av det bästa från brittisk tv. Vid lanseringen kan man hitta tittarfavoriter som Sherlock, Whitechapel, Poirot, Morden i Midsomer, Luther och Case Histories, liksom exklusiva premiärer av produktioner som Marchlands och The Syndicate, två serier som genom Cirkus nu visas i Sverige för första gången.

Ingår i TiVo Max

Upplev den mörka sidan av Midsomer, lär dig hur man inte alltid blir lycklig av att vinna på Lotto i The Syndicate eller hitta misstänkta i Prime Suspect. Playtjänsten Cirkus är en tillvalskanal som har ett grundpris på 79 kr/mån. Den har varken bindningstid eller uppsägningstid och ingår i TiVo Max från den 1 september 2015. Med ett Cirkus-abonnemang kan du titta på innehåll i tjänsten både i TiVo-boxen och via appen Com Hem Play.

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016

Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.

Läs mer
Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer