Brittiska Cirkus till Com Hem

Nu kan Com Hems TiVo®-kunder beställa Cirkus och se hela säsonger av omtyckta brittiska tv-serier. Playtjänsten Cirkus erbjuder serier som Sherlock, Poirot, Tyst vittne, Skins och många andra.

Är du TiVo-kund och är intresserad av Cirkus - en brittisk playtjänst med det bästa av brittisk tv? Cirkus erbjuder hela säsonger av serier som Sherlock, Poirot, Tyst vittne, Skins och många andra. Cirkus finns tillgängligt i TiVo-tjänsten och i appen Com Hem Play.

Hela säsonger av det bästa från brittisk tv

Cirkus erbjuder hela säsonger av det bästa från brittisk tv. Vid lanseringen kan man hitta tittarfavoriter som Sherlock, Whitechapel, Poirot, Morden i Midsomer, Luther och Case Histories, liksom exklusiva premiärer av produktioner som Marchlands och The Syndicate, två serier som genom Cirkus nu visas i Sverige för första gången.

Ingår i TiVo Max

Upplev den mörka sidan av Midsomer, lär dig hur man inte alltid blir lycklig av att vinna på Lotto i The Syndicate eller hitta misstänkta i Prime Suspect. Playtjänsten Cirkus är en tillvalskanal som har ett grundpris på 79 kr/mån. Den har varken bindningstid eller uppsägningstid och ingår i TiVo Max från den 1 september 2015. Med ett Cirkus-abonnemang kan du titta på innehåll i tjänsten både i TiVo-boxen och via appen Com Hem Play.

Frivisning av Disneys kanaler

30 september 2016

Under hela oktober kan hela familjen se alla Disneys kanaler. Det enda som behövs är ett tv-abonnemang hos Com Hem.

Läs mer

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
Visa fler nyheter