För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Brittiska Cirkus till Com Hem

Nu kan Com Hems TiVo®-kunder beställa Cirkus och se hela säsonger av omtyckta brittiska tv-serier. Playtjänsten Cirkus erbjuder serier som Sherlock, Poirot, Tyst vittne, Skins och många andra.

Är du TiVo-kund och är intresserad av Cirkus - en brittisk playtjänst med det bästa av brittisk tv? Cirkus erbjuder hela säsonger av serier som Sherlock, Poirot, Tyst vittne, Skins och många andra. Cirkus finns tillgängligt i TiVo-tjänsten och i appen Com Hem Play.

Hela säsonger av det bästa från brittisk tv

Cirkus erbjuder hela säsonger av det bästa från brittisk tv. Vid lanseringen kan man hitta tittarfavoriter som Sherlock, Whitechapel, Poirot, Morden i Midsomer, Luther och Case Histories, liksom exklusiva premiärer av produktioner som Marchlands och The Syndicate, två serier som genom Cirkus nu visas i Sverige för första gången.

Ingår i TiVo Max

Upplev den mörka sidan av Midsomer, lär dig hur man inte alltid blir lycklig av att vinna på Lotto i The Syndicate eller hitta misstänkta i Prime Suspect. Playtjänsten Cirkus är en tillvalskanal som har ett grundpris på 79 kr/mån. Den har varken bindningstid eller uppsägningstid och ingår i TiVo Max från den 1 september 2015. Med ett Cirkus-abonnemang kan du titta på innehåll i tjänsten både i TiVo-boxen och via appen Com Hem Play.

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

27 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

26 oktober 2016

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

25 oktober 2016

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

24 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer
Visa fler nyheter