C Mores originalserie Gråzon har premiär

Torsdagen den 22 februari har den nya serien Gråzon premiär på C More. Missa inte thrillerserien som skildrar händelserna runt ett planerat terrorattentat mot Skandinavien.

I serien följer vi Victoria (Birgitte Hjort Sørensen) som arbetar som ingenjör specialiserad på drönare. Hon blir tagen som gisslan i sitt eget hem av terrorister samtidigt som säkerhetspolisen i Sverige, ledd av SÄPO-agenten Eva (Tova Magnusson), och de danska kollegorna på PET försöker förhindra en förestående terrorattack. De båda kvinnornas öden sammanflätas i en gråzon där moral och ansvar sätts på spel.

Birgitte Hjort Sørensen har tidigare setts i Hollywoodfilmen Pitch Perfect, HBO-serien Vinyl och danska dramaserien Borgen och Tova Magnusson är en av Sveriges mest respekterade skådespelare och regissörer, senast aktuell i bland annat Saknad och Bron. I övriga svenska roller syns bland andra Ardalan Esmaili, Karin Franz Körlöf och Johan Rabaeus.

Gråzon är skriven av manusförfattarna Oskar Söderlund och Morten Dragsted och produceras av Rasmus Thorsen på Cosmo film. Den prisbelönade regissören Jesper W. Nilson regisserar de fem första avsnitten.

Så ser du Gråzon

Du kommer kunna streama seriens alla tio avsnitt via din TiVo-Box, under Play & Film/Playtjänster/C More/Serier och under Play & Film/Play/Serier.

Så ser du C Mores utbud

För att se Gråzon behöver du ett tillvalspaket från C More med Film & Serier. Då får du även, förutom alla andra filmer och serier, tillgång till C Mores streamingtjänst cmore.se på webben och i C More-appen.