För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Com Hem hjärta boxer

Com Hem förvärvar Boxer

Den 30 september blev det klart att Com Hem köper Boxer, operatören i det marksända tv-nätet.

För oss på Com Hem innebär detta ett stort steg mot vårt övergripande mål - att digitalisera Sverige. På kort sikt händer ingenting; är du kund hos Boxer idag, kommer ditt avtal att rulla på som vanligt. På lite längre sikt betyder det att även du som bor i villa ännu snabbare kommer att kunna ta del av bättre utbud av tv, play-tjänster och bredband. Vi har både Sveriges största utbud av tv & play och Sveriges snabbaste bredband enligt Bredbandskollen.

Läs mer om nyheten.

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer