Com Hem Play-appen uppdaterad

Med Com Hem Play i din mobil eller surfplatta kan du se de flesta av dina tv-kanaler och playtjänster när och var du vill. Läs mer om appen och den senaste uppdateringen!

Tv-data från Gracenote.

Förbättrad startsida

Med appens nya startsida kommer du snabbare och enklare in i din tv-upplevelse. Du ser snabbt vilka program som går just nu på våra populäraste kanaler och du får direkt tips om nya serier och aktuella filmer.

Kanalväljaren som tidigare fanns på startsidan hittar du nu enkelt i menyn.

Tv när du vill

Utöver möjligheten att titta på playtjänster och kanaler live, kan du i Com Hem Play starta om mängder av program i upp till sju dagar. Har du missat ett program och vill se det i efterhand? Med Sju dagars omstart kan du se flera av våra kanalers innehåll hela sju dagar bakåt i tiden.

Stöder både Airplay och Chromecast

Com Hem Play har funktionalitet för Airplay med Apple TV och Chromecast. Streama dina favoritserier och -filmer till din stora tv eller använd Com Hem Play för att titta på olika program på olika skärmar där hemma. Du kan ha appen installerad på upp till fem enheter.

Ladda ner appen och börja titta

Com Hem Play finns för både för iPhone/iPad och Android.

Vi jobbar hela tiden med att utveckla Com Hem Play, så se till att du alltid har den senaste versionen genom att tillåta automatisk uppdatering på din mobil eller surfplatta.