För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Com Hem sponsrar Dreamhack

Du känner kanske till att DreamHack Summer 2016 närmar sig? Men har du hört att Com Hem levererar hypersnabbt bredband till den digitala festivalen under sommaren och vintern 2016?

Eftersom Com Hem levererar Sveriges snabbaste och stabilaste bredband, så känns det självklart att även se till så att världens största digitala festival får ett så snabbt bredband som möjligt. Vi kommer också ha teknisk personal på plats som tillsammans med DreamHack ser till så att allt fungerar och att deltagarna får högsta möjliga hastighet och stabilitet.

Dreamhack är världens största digitala festival

DreamHacks kärna och ursprung är LAN-partyt, med de två stora svenska festivalerna DreamHack Summer i juni och DreamHack Winter i november.

DreamHack arrangerar även evenemang och tävlingar i stora delar av Europa och i Nordamerika. Evenemangen är en plattform för esport, kunskap, kreativa tävlingar, musikartister som uppträder, föreläsningar av spelutvecklare, internet & spelkultur, cosplay, mässan DreamExpo och mycket mycket mer.

DreamHack är också ett produktionsbolag med fokus på gaming, esport, musik och arenaproduktioner för TV både traditionell och via Internet.

Under 2015 hade DreamHack över 192 000 besökare på sina evenemang och drygt 72 miljoner unika tittare som följde livesändningarna på nätet. Mer information finns på dreamhack.se.

Vill du också ha hypersnabbt bredband?

Kolla om du kan köpa Bredband 500 eller Bredband 1 Gbit.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer