För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Com Hem sponsrar Dreamhack

Du känner kanske till att DreamHack Summer 2016 närmar sig? Men har du hört att Com Hem levererar hypersnabbt bredband till den digitala festivalen under sommaren och vintern 2016?

Eftersom Com Hem levererar Sveriges snabbaste och stabilaste bredband, så känns det självklart att även se till så att världens största digitala festival får ett så snabbt bredband som möjligt. Vi kommer också ha teknisk personal på plats som tillsammans med DreamHack ser till så att allt fungerar och att deltagarna får högsta möjliga hastighet och stabilitet.

Dreamhack är världens största digitala festival

DreamHacks kärna och ursprung är LAN-partyt, med de två stora svenska festivalerna DreamHack Summer i juni och DreamHack Winter i november.

DreamHack arrangerar även evenemang och tävlingar i stora delar av Europa och i Nordamerika. Evenemangen är en plattform för esport, kunskap, kreativa tävlingar, musikartister som uppträder, föreläsningar av spelutvecklare, internet & spelkultur, cosplay, mässan DreamExpo och mycket mycket mer.

DreamHack är också ett produktionsbolag med fokus på gaming, esport, musik och arenaproduktioner för TV både traditionell och via Internet.

Under 2015 hade DreamHack över 192 000 besökare på sina evenemang och drygt 72 miljoner unika tittare som följde livesändningarna på nätet. Mer information finns på dreamhack.se.

Vill du också ha hypersnabbt bredband?

Kolla om du kan köpa Bredband 500 eller Bredband 1 Gbit.

The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer
Visa fler nyheter