Com Hem sponsrar Dreamhack

Du känner kanske till att DreamHack Summer 2016 närmar sig? Men har du hört att Com Hem levererar hypersnabbt bredband till den digitala festivalen under sommaren och vintern 2016?

Eftersom Com Hem levererar Sveriges snabbaste och stabilaste bredband, så känns det självklart att även se till så att världens största digitala festival får ett så snabbt bredband som möjligt. Vi kommer också ha teknisk personal på plats som tillsammans med DreamHack ser till så att allt fungerar och att deltagarna får högsta möjliga hastighet och stabilitet.

Dreamhack är världens största digitala festival

DreamHacks kärna och ursprung är LAN-partyt, med de två stora svenska festivalerna DreamHack Summer i juni och DreamHack Winter i november.

DreamHack arrangerar även evenemang och tävlingar i stora delar av Europa och i Nordamerika. Evenemangen är en plattform för esport, kunskap, kreativa tävlingar, musikartister som uppträder, föreläsningar av spelutvecklare, internet & spelkultur, cosplay, mässan DreamExpo och mycket mycket mer.

DreamHack är också ett produktionsbolag med fokus på gaming, esport, musik och arenaproduktioner för TV både traditionell och via Internet.

Under 2015 hade DreamHack över 192 000 besökare på sina evenemang och drygt 72 miljoner unika tittare som följde livesändningarna på nätet. Mer information finns på dreamhack.se.

Vill du också ha hypersnabbt bredband?

Kolla om du kan köpa Bredband 500 eller Bredband 1 Gbit.

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter