En teddybjörn från reklamfilmen

Com Hem till det nya

Att Com Hem har Sveriges snabbaste bredband och största utbud av tv & play visste du säkert redan. Men nu har vi även fått ett nytt och uppdaterat utseende.

Det har hänt mycket på Com Hem den senaste tiden. Vi har fokuserat på att utveckla vår kundservice, våra erbjudanden och vårt nät för att leverera starkare upplevelser.

Det har gjort att vi idag kan erbjuda Sveriges största utbud av tv & playtjänster och det högst rankade bredbandet enligt flera oberoende tester från bland andra Bredbandskollen, Google och Netflix.

Vi har kommit en bra bit på vägen, men ambitionen är att fortsätta utvecklas så att vi kan erbjuda ännu fler och bättre tjänster även i framtiden. För att tydliggöra våra förändringar uppdaterar vi också vårt utseende.

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Com Hem Play i din mobiltelefon

Nu ingår Com Hem Play i TV Guld och TV Silver

9 september 2016

Appen Com Hem Play ger dig möjlighet att se på tv var du vill. Nu kan du ta med dig ditt utbud även om du inte har TiVo.

Läs mer
Visa fler nyheter