För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

En teddybjörn från reklamfilmen

Com Hem till det nya

Att Com Hem har Sveriges snabbaste bredband och största utbud av tv & play visste du säkert redan. Men nu har vi även fått ett nytt och uppdaterat utseende.

Det har hänt mycket på Com Hem den senaste tiden. Vi har fokuserat på att utveckla vår kundservice, våra erbjudanden och vårt nät för att leverera starkare upplevelser.

Det har gjort att vi idag kan erbjuda Sveriges största utbud av tv & playtjänster och det högst rankade bredbandet enligt flera oberoende tester från bland andra Bredbandskollen, Google och Netflix.

Vi har kommit en bra bit på vägen, men ambitionen är att fortsätta utvecklas så att vi kan erbjuda ännu fler och bättre tjänster även i framtiden. För att tydliggöra våra förändringar uppdaterar vi också vårt utseende.

Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer

Nu har alpina världscupen startat

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. Helgen 22-23 oktober var det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
Visa fler nyheter