För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

En teddybjörn från reklamfilmen

Com Hem till det nya

Att Com Hem har Sveriges snabbaste bredband och största utbud av tv & play visste du säkert redan. Men nu har vi även fått ett nytt och uppdaterat utseende.

Det har hänt mycket på Com Hem den senaste tiden. Vi har fokuserat på att utveckla vår kundservice, våra erbjudanden och vårt nät för att leverera starkare upplevelser.

Det har gjort att vi idag kan erbjuda Sveriges största utbud av tv & playtjänster och det högst rankade bredbandet enligt flera oberoende tester från bland andra Bredbandskollen, Google och Netflix.

Vi har kommit en bra bit på vägen, men ambitionen är att fortsätta utvecklas så att vi kan erbjuda ännu fler och bättre tjänster även i framtiden. För att tydliggöra våra förändringar uppdaterar vi också vårt utseende.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer