För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Com Hem till kristallklara upplevelser

För bästa möjliga upplevelse av filmer och tv-serier är det viktigt med ett riktigt snabbt bredband.

Upplever du att det tar en stund innan bilden blir kristallklar när du streamar dina favoritserier, filmer eller Youtube-klipp?

Blir bilden aldrig riktigt klar? Eller kan det till och med buffra? Då har du förmodligen inte tillräckligt snabbt bredband.

Med Com Hem får du inte bara Sveriges snabbaste bredband enligt Bredbandskollen, vi ger dig också bästa HD-kvalitet för Youtube enligt Googles videokvalitetsrapport. Dessutom har vi legat etta på Netflix Speed Index, 14 månader i sträck. Läs mer om vårt snabba bredband

Kolla även in våra erbjudanden på bredband!

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=Kjbrzwwv2bY

Med riktigt kristallklara och realistiska upplevelser känns det som man nästan är där, som att man absorberas in i innehållet.

Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016
Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.
Läs mer