För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Com Hem till kristallklara upplevelser

För bästa möjliga upplevelse av filmer och tv-serier är det viktigt med ett riktigt snabbt bredband.

Upplever du att det tar en stund innan bilden blir kristallklar när du streamar dina favoritserier, filmer eller Youtube-klipp?

Blir bilden aldrig riktigt klar? Eller kan det till och med buffra? Då har du förmodligen inte tillräckligt snabbt bredband.

Med Com Hem får du inte bara Sveriges snabbaste bredband enligt Bredbandskollen, vi ger dig också bästa HD-kvalitet för Youtube enligt Googles videokvalitetsrapport. Dessutom har vi legat etta på Netflix Speed Index, 14 månader i sträck. Läs mer om vårt snabba bredband

Kolla även in våra erbjudanden på bredband!

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=Kjbrzwwv2bY

Med riktigt kristallklara och realistiska upplevelser känns det som man nästan är där, som att man absorberas in i innehållet.

Klimatdokumentären Before the Flood

Världspremiär för Before the Flood

28 oktober 2016

Klockan 22.00 söndagen den 30 oktober är det världspremiär för klimatdokumentären Before the Flood med självaste Leonardo DiCaprio i huvudrollen. Du ser den på National Geographic.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

27 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
The Conjuring 2

Kusliga filmer i Halloween

26 oktober 2016

Om du inte känner för att klä ut dig och be om godis eller hota med bus på Halloween, har vi i Play & Film samlat några av de bästa skräckfilmerna som får dig att krypa längst upp i soffan.

Läs mer
Arga fåglars film

Vinnaren är utsedd

25 oktober 2016

Minns du tävlingen med Angry Birds där man kunde vinna en resa till Portugal? Nu är vinnaren utsedd!

Läs mer
Visa fler nyheter