Com Hem till kristallklara upplevelser

För bästa möjliga upplevelse av filmer och tv-serier är det viktigt med ett riktigt snabbt bredband.

Upplever du att det tar en stund innan bilden blir kristallklar när du streamar dina favoritserier, filmer eller Youtube-klipp?

Blir bilden aldrig riktigt klar? Eller kan det till och med buffra? Då har du förmodligen inte tillräckligt snabbt bredband.

Med Com Hem får du inte bara Sveriges snabbaste bredband enligt Bredbandskollen, vi ger dig också bästa HD-kvalitet för Youtube enligt Googles videokvalitetsrapport. Dessutom har vi legat etta på Netflix Speed Index, 14 månader i sträck. Läs mer om vårt snabba bredband

Kolla även in våra erbjudanden på bredband!

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=Kjbrzwwv2bY

Med riktigt kristallklara och realistiska upplevelser känns det som man nästan är där, som att man absorberas in i innehållet.

Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Visa fler nyheter