Com Hem Tv Hub vinner pris för bästa användarupplevelse

Com Hem Tv Hub vinner pris för främsta användarvänlighet och belönas med internationell Grand Prix vid den prestigefulla tävlingen The Connies.

Den 8 maj hölls den prestigefulla tävlingen för innovativa medialösningar "The Connies" i London, Storbritannien. Under galan fick Com Hem Tv Hub stor uppmärksamhet då den belönades med både internationell Grand Prix och kammade, i tuff konkurrens, hem första pris i kategorin ”Best User Experience”.

Det är inte första gången som Tv Hub uppmärksammas i internationella sammanhang. Sedan tidigare har den vunnit priser för både sin innovativa produktdesign vid Red Dot Award och sin intuitiva användarvänlighet i CSI Awards. Jessica Andersson, chef för tv på Com Hem lyfter organisationens kvalitetssäkringsarbete och lyhördhet gentemot kund som nyckelfaktorer under utvecklingen av Com Hem Tv Hub:

”Vi är väldigt glada att vår Tv Hub än en gång belönas med en fin utmärkelse. Vi ser priset som ett resultat av ett fantastiskt arbete från teamet bakom, som har lyssnat på vad våra kunder tycker för att se till så produkten ständigt utvecklas och ger bästa möjliga användarupplevelse. Tv Hub speglar behovet av att enkelt och snabbt nå alla typer av innehåll, och utmärkelser som The Connies är ett tecken på att vi jobbar i rätt riktning”.

Om Com Hem Tv Hub

Com Hem Tv Hub är en Android tv-baserad plattform som förenklar användarupplevelsen och kombinerar linjära tv-tjänster med on-demand och play-tjänster. Förutom HDR 4K-kvalitet har plattformen ett gränssnitt som möjliggör för användaren att sömlöst växla mellan linjära tv-kanaler och playbibliotek, samt skräddarsy produkten med egna appar. Dessutom finns genvägar till Netflix, SVT Play och TV4 Play direkt på fjärrkontrollen.

Läs mer om Com Hem Tv Hub här.