Com Hems mobilabonnemang först med filter mot porr och våld

Nu kan våra kunder utan kostnad lägga till Trygg Surf till abonnemanget Mobil Barn. Vi är därmed första svenska operatör att erbjuda en heltäckande filtreringstjänst för mobilabonnemang, oberoende av webbläsare.

För ett år sedan lanserade vi abonnemanget Mobil Barn, som ger föräldrar kostnadskontroll över sina barns mobilabonnemang. Med spärr för betalsamtal, SMS-köp och ingen roaming utanför EU/EES har det blivit ett populärt val.

Nu kan föräldrar utan extra kostnad lägga till Trygg Surf till Mobil Barn. Tjänsten ger ett surfskydd som förhindrar åtkomst till osäkra eller olämpliga webbplatser, och hjälper därmed föräldrar att skydda barn mot innehåll som till exempel porr, våld eller spel och betting. Vad som blockeras anpassas enkelt efter respektive familjs behov. Det går även att reglera barnens surftid med hjälp av Trygg Surf.

Appen Trygg Surf finns för både iOS och Android och kan installeras på fem enheter (även surfplattor och datorer). Tjänsten fungerar oavsett om man kopplar upp sig mot mobilnätet eller WiFi.

Läs mer om
Trygg Surf till Mobil Barn
Våra mobilabonnemang