För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Spurseger för cyklisten i rödblå trikå

Cykelsäsongen drar igång på Eurosport

Äntligen är det dags att trimma tävlingscykeln för säsongen, ta på sig de rätta kläderna, trycka i sig ordentligt med kolhydrater och... slå sig ner i tv-soffan! För snart drar cykelsäsongen igång och Eurosport sänder mängder av cykeltävlingar i år.

Äntligen är det dags att trimma tävlingscykeln för säsongen, ta på sig de rätta kläderna, trycka i sig ordentligt med kolhydrater och… slå sig ner i tv-soffan! För snart drar cykelsäsongen igång och Eurosport sänder mängder av cykeltävlingar i år.

Tour de France, Giro d’Italia och Vuelta a España är de största klassikerna och några av de 23 World Tour-lopp och mer än 40 cykeltävlingar som sänds på Eurosports kanaler 2015.

Tour de France är juvelen i cykelutbudet och varje upplaga sedan 1989 har visats i kanalen. Världens största cykellopp startar i år i nederländska Utrecht och radarparet Roberto Vacchi och Anders Adamson är naturligtvis med dig varje meter på vägen mot målet i Paris. Alla etapper i de två andra Grand Tour-loppen, Girot och Vueltan, sänds också direkt på Eurosport. Nytt för i år är två dagliga direktsända magasin från varje etapp i Giro d’Italia och Vuelta a España.

Både Eurosport och Eurosport 2 ingår i abonnemangen TiVo Max och TiVo Plus. Det gör även HD-versionerna av kanalerna. Det går också att välja kanalerna som tillvalskanaler för 59 kr/mån om du går till kanalsidan här på comhem.se.

Kom nu ihåg de här viktiga datumen

  • Giro d’Italia 9-31 maj
  • Tour de France 4-26 juli
  • Vuelta a España 22 augusti-13 september

Unna dig en film ikväll

8 december 2016
Har du varit snäll under året förtjänar du en mysig filmstund och nu finns mängder med filmtips! Filmerna kostar dessutom lite mindre, så du kan lägga pengarna på julklappar istället.
Läs mer
Chromecast-stöd i Com Hem Play

Nu finns Chromecast för Com Hem Play

7 december 2016
Ja, det är sant: nu finns det möjlighet att titta på Com Hem Play med Chromecast. Det innebär att du kan streama innehållet i appen direkt till din tv.
Läs mer
En flicka i snön

Com Hem till julstämning

6 december 2016
Oavsett om du vill titta på tv för att komma i julstämning - eller få en paus från den - finns det säkert något för dig under julmånaden. Här kommer våra tips!
Läs mer

Se superskurkarna i Suicide squad

5 december 2016
Idag har Suicide Squad premiär i Play & Film i TiVo! Det betyder att du nu kan hyra superhjältefilmen där några av världens största serieskurkar går samman för att rädda världen.
Läs mer