Spurseger för cyklisten i rödblå trikå

Cykelsäsongen drar igång på Eurosport

Äntligen är det dags att trimma tävlingscykeln för säsongen, ta på sig de rätta kläderna, trycka i sig ordentligt med kolhydrater och... slå sig ner i tv-soffan! För snart drar cykelsäsongen igång och Eurosport sänder mängder av cykeltävlingar i år.

Äntligen är det dags att trimma tävlingscykeln för säsongen, ta på sig de rätta kläderna, trycka i sig ordentligt med kolhydrater och… slå sig ner i tv-soffan! För snart drar cykelsäsongen igång och Eurosport sänder mängder av cykeltävlingar i år.

Tour de France, Giro d’Italia och Vuelta a España är de största klassikerna och några av de 23 World Tour-lopp och mer än 40 cykeltävlingar som sänds på Eurosports kanaler 2015.

Tour de France är juvelen i cykelutbudet och varje upplaga sedan 1989 har visats i kanalen. Världens största cykellopp startar i år i nederländska Utrecht och radarparet Roberto Vacchi och Anders Adamson är naturligtvis med dig varje meter på vägen mot målet i Paris. Alla etapper i de två andra Grand Tour-loppen, Girot och Vueltan, sänds också direkt på Eurosport. Nytt för i år är två dagliga direktsända magasin från varje etapp i Giro d’Italia och Vuelta a España.

Både Eurosport och Eurosport 2 ingår i abonnemangen TiVo Max och TiVo Plus. Det gör även HD-versionerna av kanalerna. Det går också att välja kanalerna som tillvalskanaler för 59 kr/mån om du går till kanalsidan här på comhem.se.

Kom nu ihåg de här viktiga datumen

  • Giro d’Italia 9-31 maj
  • Tour de France 4-26 juli
  • Vuelta a España 22 augusti-13 september

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter