För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Peyton Manning är fokuserad inför årets viktigaste match

Dags för årets Super Bowl

På natten mellan söndag och måndag kommer finalen Super Bowl 50 avgöra vilka som blir amerikanska mästare i amerikansk fotboll: Carolina Panthers eller Denver Broncos. Du ser matchen på TV3 med sändningsstart 23.30 söndagen den 7 februari.

Efter en lång säsong är vi framme vid den stora finalen i amerikansk fotboll, som den här gången spelas på Levi’s Stadium i Santa Clara i Kalifornien. NFC-mästarna Carolina Panthers, med den kommande stjärnan Cam Newton och en erkänt duktig offensiv, ställs mot de defensiva giganterna och AFC-mästarna Denver Broncos. I Denver kan veteranen Peyton Manning, som gör sin fjärde Super Bowl, kröna sin långa karriär med en eventuellt sista framgång.

Minst lika omtalad som själva matchen brukar halvtidsunderhållningen vara. I år står Coldplay, Beyoncé och Bruno Mars på scenen, så det gäller att inte släppa blicken från skärmen ens i pausvilan! Brygg en rejäl kanna kaffe, lägg din energidryck på kylning och gör dig beredd på en lång natts färd mot dag när du följer hela finalen på TV3 med start 23.30 söndagen den 7 februari.

Vill du ha extra skarp bild slår du på TV3 HD (kanalplats 23) och får hela matchen i HD-kvalitet. Kanalen TV3 HD ingår i våra paket TiVo Max och TiVo Plus och kan även köpas som tillvalskanal.

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer