Peyton Manning är fokuserad inför årets viktigaste match

Dags för årets Super Bowl

På natten mellan söndag och måndag kommer finalen Super Bowl 50 avgöra vilka som blir amerikanska mästare i amerikansk fotboll: Carolina Panthers eller Denver Broncos. Du ser matchen på TV3 med sändningsstart 23.30 söndagen den 7 februari.

Efter en lång säsong är vi framme vid den stora finalen i amerikansk fotboll, som den här gången spelas på Levi’s Stadium i Santa Clara i Kalifornien. NFC-mästarna Carolina Panthers, med den kommande stjärnan Cam Newton och en erkänt duktig offensiv, ställs mot de defensiva giganterna och AFC-mästarna Denver Broncos. I Denver kan veteranen Peyton Manning, som gör sin fjärde Super Bowl, kröna sin långa karriär med en eventuellt sista framgång.

Minst lika omtalad som själva matchen brukar halvtidsunderhållningen vara. I år står Coldplay, Beyoncé och Bruno Mars på scenen, så det gäller att inte släppa blicken från skärmen ens i pausvilan! Brygg en rejäl kanna kaffe, lägg din energidryck på kylning och gör dig beredd på en lång natts färd mot dag när du följer hela finalen på TV3 med start 23.30 söndagen den 7 februari.

Vill du ha extra skarp bild slår du på TV3 HD (kanalplats 23) och får hela matchen i HD-kvalitet. Kanalen TV3 HD ingår i våra paket TiVo Max och TiVo Plus och kan även köpas som tillvalskanal.

Frivisning av Disneys kanaler

30 september 2016

Under hela oktober kan hela familjen se alla Disneys kanaler. Det enda som behövs är ett tv-abonnemang hos Com Hem.

Läs mer

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
Visa fler nyheter