För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Peyton Manning är fokuserad inför årets viktigaste match

Dags för årets Super Bowl

På natten mellan söndag och måndag kommer finalen Super Bowl 50 avgöra vilka som blir amerikanska mästare i amerikansk fotboll: Carolina Panthers eller Denver Broncos. Du ser matchen på TV3 med sändningsstart 23.30 söndagen den 7 februari.

Efter en lång säsong är vi framme vid den stora finalen i amerikansk fotboll, som den här gången spelas på Levi’s Stadium i Santa Clara i Kalifornien. NFC-mästarna Carolina Panthers, med den kommande stjärnan Cam Newton och en erkänt duktig offensiv, ställs mot de defensiva giganterna och AFC-mästarna Denver Broncos. I Denver kan veteranen Peyton Manning, som gör sin fjärde Super Bowl, kröna sin långa karriär med en eventuellt sista framgång.

Minst lika omtalad som själva matchen brukar halvtidsunderhållningen vara. I år står Coldplay, Beyoncé och Bruno Mars på scenen, så det gäller att inte släppa blicken från skärmen ens i pausvilan! Brygg en rejäl kanna kaffe, lägg din energidryck på kylning och gör dig beredd på en lång natts färd mot dag när du följer hela finalen på TV3 med start 23.30 söndagen den 7 februari.

Vill du ha extra skarp bild slår du på TV3 HD (kanalplats 23) och får hela matchen i HD-kvalitet. Kanalen TV3 HD ingår i våra paket TiVo Max och TiVo Plus och kan även köpas som tillvalskanal.

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter