För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Dags för flickidolen Justin Bieber att bli roastad

I år är det ingen mindre än Justin Bieber som kommer att hamna i blickfånget, när programmet sänds på Comedy Central Sverige den 1 april kl 22.00.

I år är det ingen mindre än Justin Bieber som kommer att hamna i blickfånget, när programmet sänds på Comedy Central Sverige den 1 april kl 22.00.

Roast-konceptet föddes ursprungligen på the Friar’s club i New York och grundtanken lever kvar än idag – det är en hyllning att blir ”roastad” och man roastar bara dem man gillar. Med det sagt har humorformatet blivit känt för sin minst sagt råa och rättframma humor. Det drivs vilt med personliga kriser, skandaler och misslyckanden, kort sagt det stjärnorna helst av allt skulle vilja glömma och sopa under mattan. Sedan kryddas allt ytterligare med sexuella anspelningar och annat obscent. Allt sker förstås med glimten i ögat och avslutningsvis får den roastade alltid chansen att ge igen i avslutningstalet.

Justin Bieber, nyss fyllda 21, är den yngsta hittils att få äran att bli roastad. Trots sin ringa ålder har han den senaste tiden hamnat i olika skandaler som garanterat kommer tas upp i the Roast.

Komikern Kevin Hart kommer att vara värd för The Roast of Justin Bieber och förutom kända komiker som Hannibal Buress, Chris D’Elia, Natasha Leggero och Jeffrey Ross, kommer stjärnor som Snoop Dogg, Ludacris, Shaquille O’Neal och Martha Stewart dyka upp.

Programmet visas 1 april, kl 22.00 i Comedy Central Sverige.
Kan du inte hålla dig till Justins roast kan vi rekommendera följande Roasts dagarna innan:
28/3 kl. 22.00 The Roast of David Hasselhoff
29/3 kl. 22.00 The Roast of Charlie Sheen
30/3 kl. 22.00 The Roast of Roseanne Barr
31/3 kl. 22.00 The Roast of James Franco

Äntligen – dags för alpina världscupen

21 oktober 2016

Ett tydligt tecken på att vintern närmar sig är att vintersporternas världscuper drar igång. I helgen 22-23 oktober är det äntligen dags för alpina tävlingar i världsklass igen.

Läs mer

Wicked City – rock’n roll, fester och mord

20 oktober 2016

Allt är inte glitter och glamour kring Sunset Strip i Hollywood. En seriemördare går lös och två polisinspektörer utreder det tuffaste fallet i deras karriärer.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

18 oktober 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer

Nu är NHL-säsongen här

14 oktober 2016

Du har väl inte missat att hockeysäsongen har börjat på andra sidan Atlanten? Världens bästa hockeyspelare kommer mötas i mängder av sevärda matcher de närmaste månaderna.

Läs mer
Visa fler nyheter