Dags för flickidolen Justin Bieber att bli roastad

I år är det ingen mindre än Justin Bieber som kommer att hamna i blickfånget, när programmet sänds på Comedy Central Sverige den 1 april kl 22.00.

I år är det ingen mindre än Justin Bieber som kommer att hamna i blickfånget, när programmet sänds på Comedy Central Sverige den 1 april kl 22.00.

Roast-konceptet föddes ursprungligen på the Friar’s club i New York och grundtanken lever kvar än idag – det är en hyllning att blir ”roastad” och man roastar bara dem man gillar. Med det sagt har humorformatet blivit känt för sin minst sagt råa och rättframma humor. Det drivs vilt med personliga kriser, skandaler och misslyckanden, kort sagt det stjärnorna helst av allt skulle vilja glömma och sopa under mattan. Sedan kryddas allt ytterligare med sexuella anspelningar och annat obscent. Allt sker förstås med glimten i ögat och avslutningsvis får den roastade alltid chansen att ge igen i avslutningstalet.

Justin Bieber, nyss fyllda 21, är den yngsta hittils att få äran att bli roastad. Trots sin ringa ålder har han den senaste tiden hamnat i olika skandaler som garanterat kommer tas upp i the Roast.

Komikern Kevin Hart kommer att vara värd för The Roast of Justin Bieber och förutom kända komiker som Hannibal Buress, Chris D’Elia, Natasha Leggero och Jeffrey Ross, kommer stjärnor som Snoop Dogg, Ludacris, Shaquille O’Neal och Martha Stewart dyka upp.

Programmet visas 1 april, kl 22.00 i Comedy Central Sverige.
Kan du inte hålla dig till Justins roast kan vi rekommendera följande Roasts dagarna innan:
28/3 kl. 22.00 The Roast of David Hasselhoff
29/3 kl. 22.00 The Roast of Charlie Sheen
30/3 kl. 22.00 The Roast of Roseanne Barr
31/3 kl. 22.00 The Roast of James Franco

Frivisning av C More Sport

28 september 2016

Hockeysäsongen har precis startat och Allsvenskan går mot sin upplösning. Då bjuder Com Hem och C More på frivisning av C More Sport!

Läs mer
Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Visa fler nyheter