För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Dags för flickidolen Justin Bieber att bli roastad

I år är det ingen mindre än Justin Bieber som kommer att hamna i blickfånget, när programmet sänds på Comedy Central Sverige den 1 april kl 22.00.

I år är det ingen mindre än Justin Bieber som kommer att hamna i blickfånget, när programmet sänds på Comedy Central Sverige den 1 april kl 22.00.

Roast-konceptet föddes ursprungligen på the Friar’s club i New York och grundtanken lever kvar än idag – det är en hyllning att blir ”roastad” och man roastar bara dem man gillar. Med det sagt har humorformatet blivit känt för sin minst sagt råa och rättframma humor. Det drivs vilt med personliga kriser, skandaler och misslyckanden, kort sagt det stjärnorna helst av allt skulle vilja glömma och sopa under mattan. Sedan kryddas allt ytterligare med sexuella anspelningar och annat obscent. Allt sker förstås med glimten i ögat och avslutningsvis får den roastade alltid chansen att ge igen i avslutningstalet.

Justin Bieber, nyss fyllda 21, är den yngsta hittils att få äran att bli roastad. Trots sin ringa ålder har han den senaste tiden hamnat i olika skandaler som garanterat kommer tas upp i the Roast.

Komikern Kevin Hart kommer att vara värd för The Roast of Justin Bieber och förutom kända komiker som Hannibal Buress, Chris D’Elia, Natasha Leggero och Jeffrey Ross, kommer stjärnor som Snoop Dogg, Ludacris, Shaquille O’Neal och Martha Stewart dyka upp.

Programmet visas 1 april, kl 22.00 i Comedy Central Sverige.
Kan du inte hålla dig till Justins roast kan vi rekommendera följande Roasts dagarna innan:
28/3 kl. 22.00 The Roast of David Hasselhoff
29/3 kl. 22.00 The Roast of Charlie Sheen
30/3 kl. 22.00 The Roast of Roseanne Barr
31/3 kl. 22.00 The Roast of James Franco

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer