För att vi ska kunna ge dig rätt priser och utbud behöver du ange din adress

Dags för guld i Finland?

På annandag jul startar JVM i hockey som i denna upplaga spelas i Helsingfors. Juniorkronorna brukar göra stabila turneringar, men de har inte tagit guld sedan 2012. Kanske är det dags nu?

På annandag jul startar JVM i hockey som i denna upplaga spelas i Helsingfors. Juniorkronorna brukar göra stabila turneringar, men de har inte tagit guld sedan 2012. Kanske är det dags nu?

Truppen ser mycket intressant ut, inte minst då superlöftet William Nylander fått klartecken från sin klubb att delta. Redan i grundspelet ställs dock juniorkronorna mot både USA och Kanada, så det gäller att vara på tårna direkt från första nedsläpp.

Alla juniorkronornas matcher sänds i SVT och TV12, som båda dessutom sänder en mängd andra matcher i turneringen.
Sveriges matcher i grundspelet

  • 26 dec Schweiz – Sverige TV12 19.05
  • 28 dec Sverige – USA SVT1 14.50
  • 30 dec Sverige – Danmark TV12 15.05
  • 31 dec Kanada – Sverige TV12 19.05

Du ser enkelt alla matcher i TiVo och då kan du även dra nytta av många av dess smarta funktioner.

Snabbrepris

Kanske den smartaste funktionen i TiVo när man tittar på sport. Borde det inte ha varit utvisning? Var spelaren verkligen offside? Få klarhet och lös tvisterna i tv-soffan genom att använda funktionen snabbrepris. Du startar snabbrepris genom att trycka på bakåtpilen på fjärrkontrollen. button-back-snabbrepris-data

Se från början

Hockeymatcher, liksom många andra program på tv, vill man se från början. Så om du missade matchstarten på grund av bilkö på väg hem från släktmiddagen, ta det lugnt. Med TiVo kan du alltid se matchen från början, även om sändningen pågår. Tryck bara på den röda knappen A på fjärrkontrollen, så startar programmet från början. button-a-tivo-fjarrkontroll-data

Com Hem Play

Alla gillar kanske inte sport lika mycket som du gör. Inga problem, med Com Hem Play kan du se många av dina program på en annan enhet. Så det är bara att dra igång surfplattan och sätta den i händerna på den som mot förmodan inte vill se matchen. För hockey är ju bäst på stor skärm!

Se EM i handboll på TV3

Häftig handboll från Hovet

2 december 2016

Nu är det äntligen dags för EM i handboll här i Sverige! Slå dig ner i soffan och sitt som klistrad vid din tv de kommande två veckorna.

Läs mer
Secrets and Lies på ABC Studios

Tre premiärer på ABC Studios

2 december 2016

Med playtjänsten ABC Studios kan du se hela säsonger av populära amerikanska serier – helt reklamfritt. Nu kan du se den första säsongen av tre spännande serier: Secrets and Lies, Quantico och Code Black.

Läs mer
El Clasico med Cristiano Ronaldo och Andres Iniesta på Viasat Sport Premium

Årets match i La Liga

30 november 2016

Det är dags för årets match i La Liga när Barcelona tar emot Real Madrid. Missa inte stjärnornas kamp som du ser på Viasat Sport Premium.

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

29 november 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer