Dags för guld i Finland?

På annandag jul startar JVM i hockey som i denna upplaga spelas i Helsingfors. Juniorkronorna brukar göra stabila turneringar, men de har inte tagit guld sedan 2012. Kanske är det dags nu?

På annandag jul startar JVM i hockey som i denna upplaga spelas i Helsingfors. Juniorkronorna brukar göra stabila turneringar, men de har inte tagit guld sedan 2012. Kanske är det dags nu?

Truppen ser mycket intressant ut, inte minst då superlöftet William Nylander fått klartecken från sin klubb att delta. Redan i grundspelet ställs dock juniorkronorna mot både USA och Kanada, så det gäller att vara på tårna direkt från första nedsläpp.

Alla juniorkronornas matcher sänds i SVT och TV12, som båda dessutom sänder en mängd andra matcher i turneringen.
Sveriges matcher i grundspelet

  • 26 dec Schweiz – Sverige TV12 19.05
  • 28 dec Sverige – USA SVT1 14.50
  • 30 dec Sverige – Danmark TV12 15.05
  • 31 dec Kanada – Sverige TV12 19.05

Du ser enkelt alla matcher i TiVo och då kan du även dra nytta av många av dess smarta funktioner.

Snabbrepris

Kanske den smartaste funktionen i TiVo när man tittar på sport. Borde det inte ha varit utvisning? Var spelaren verkligen offside? Få klarhet och lös tvisterna i tv-soffan genom att använda funktionen snabbrepris. Du startar snabbrepris genom att trycka på bakåtpilen på fjärrkontrollen. button-back-snabbrepris-data

Se från början

Hockeymatcher, liksom många andra program på tv, vill man se från början. Så om du missade matchstarten på grund av bilkö på väg hem från släktmiddagen, ta det lugnt. Med TiVo kan du alltid se matchen från början, även om sändningen pågår. Tryck bara på den röda knappen A på fjärrkontrollen, så startar programmet från början. button-a-tivo-fjarrkontroll-data

Com Hem Play

Alla gillar kanske inte sport lika mycket som du gör. Inga problem, med Com Hem Play kan du se många av dina program på en annan enhet. Så det är bara att dra igång surfplattan och sätta den i händerna på den som mot förmodan inte vill se matchen. För hockey är ju bäst på stor skärm!

Arga fåglars film

Angry Birds - nu är filmen här!

26 september 2016

Nu får vi äntligen veta varför fåglarna är så arga! Hyr den roliga äventyrskomedin i Play & Film i TiVo ikväll. Gillar du appen kommer du älska filmen!

Läs mer

Mest sedda hyrfilmerna i Play & Film

20 september 2016

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Läs mer
H o c k e y - hockey!

Äntligen World Cup of Hockey

16 september 2016

Som vi har väntat på årets största internationella ishockeyturnering! Äntligen är det dags för världens bästa spelare att göra upp i Kanada.

Läs mer
Målfirande i SHL

Nu startar HockeyAllsvenskan och SHL

12 september 2016

Missa inte säsongsstarterna av Hockeyallsvenskan och SHL! På C More ser du de bästa matcherna från de två högsta ligorna i Sverige.

Läs mer
Visa fler nyheter